Saturday, January 26, 2019

Απ όσα είδα και μου άρεσαν ,εσχάτως. .Δύο λόγια και μια εικόνα

Πριν 10'. 
Το παιδι "πασπαρτού"-επι των εν Γλυφάδι τεκταινόμενων, με τον μέλανα μύστακα ,Θανάσης Κωφός,και ο φίλτατος αντιδήμαρχος Γλυφάδαςκ. Νίκος Νικολάου-σε μια φωτογραφία για την EFHMERIS ευχόμενοι προς τους απανταχού Έλληνες ΚΑΛΟ¨ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.

ΕΥΓΕ Ευανθία

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε και ψήφισε  ναι για τη Βόρεια Μακεδονία και πηγαν να κάψουν το σπίτι της οι σούπερ πατριώτες της στην Κατερίνη.. Ζεύ ξέμεινες από ακτίνες ..λε'ι'ζερ;

Η καλύτερη φωτογραφία της εποχής εθεάθη στο ΦΒ  του καραγκούνη ιστορικό Χαράλαμπο Τσιχτή και τα σχόλια περιττεύουν. Εβδομάδα της Καρδίτσας σε όλα ήταν αυτή!!

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ  ο άνθρωπος από την Παραπράσταινα  Καρδίτσας που άναψε φωτιά  στον πλανήτη του ΤΕΝΙΣ  και τρέλλανε τα Ελληνόπουλα της Αυστραλίας, με τα Ελληνικά του,Αρχαία και Νεα τα τέλεια αγγλικά του,τα Κυπραίικα, τα Ρώσικα και τα Καραγκούνικα..Να είσαι καλά λεβέντη μου και μείνε λίγο καιρό ακόμα στην Αυστραλία για να καταλάβουν και οι ¨γραικο ΟΖΥ΅Σ πως αυτά που μιλούν  είναι αρκετά μ.ονο για τα Καγκουρώ . ΤΟ δικό μας σλόγκαν  είναι:

Το Παιδί τσΠΑΡΑΠΡΑΣΤΑΙΝΗΣ, έβαλε φωτιά στης ΓΗΣ και της ΕΛΛΑΣ το ΤΕΝΙΣ. ΕΥΓΕ


Α ΡΕ ΘΕΜΟ πάντα το φόβο σου θα έχουν οι κλέφτες! ΔΠ


No comments:

Post a Comment

wibiya widget