Tuesday, January 29, 2019

Κούρκουλος, Boυτσάς και Κωνσταντάρας παίζουν ποδόσφαιρο και η Καρέζη τους αποθεώνει (βίντεο)


Είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο βίντεο βγαίνει από το… σεντούκι με τους θησαυρούς που έχουν μείνει ως πολύτιμη κληρονομιά.

Ο λόγος για ένα σπάνιο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έγινε viral από τα πρώτα λεπτά προβολής του μέσα από τη σελίδα «Η Γωνιά του Συλλέκτη», στο Facebook.

Σε αυτό, παρακολουθούμε ομάδες ηθοποιών και δημοσιογράφων στο φιλικό ματς ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, την Άνοιξη του 1963.

Μεταξύ των μελών της ομάδας των ηθοποιών διακρίνονται οι Τάσος Γιαννόπουλος, Κώστας Βουτσάς, Γιώργος Πάντζας, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ανδρέας Ντούζος και Νίκος Κούρκουλος, ενώ τον αγώνα παρακολουθεί πλήθος θεατών, μεταξύ των οποίων διακρίνονται η ηθοποιός Τζένη Καρέζη -που ζητωκραυγάζει στηρίζοντας τους αγαπημένους συναδέλφους της- και ο δημοσιογράφος Ζάχος Χατζηφωτίου.

Χρέη ραδιοφωνικού σχολιαστή του αγώνα εκτελεί ο ηθοποιός Κώστας Ρηγόπουλος, και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ακολουθεί η απονομή του επάθλου στη νικήτρια ομάδα των ηθοποιών, η οποία στη συνέχεια κάνει το γύρο του θριάμβου.

Δείτε το βίντεο:



https://www.facebook.com/goniasillekti/videos/2288889274766551/


No comments:

Post a Comment

wibiya widget