Wednesday, July 18, 2012

"Ράγισαν" και οι πέτρες στην κηδεια της 18χρονης


Γονείς, συγγενείς και φίλοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την τραγωδία - Συγκλονιστικά τα μηνύματα φίλων της στο facebook...



Αβάσταχτος ήταν ο πόνος των αγαπημένων προσώπων της αδικοχαμένης Ραφαέλας
Γρηγοριάδη, που βρέθηκαν, τη Δευτέρα, στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, για να συνοδέψουν τη 18χρονη στην τελευταία της κατοικία. 
Τραγικές φιγούρες οι γονείς της. Ο αναπάντεχος χαμός της λατρεμένης τους κόρης τους καταχαράκωσε την ψυχή, την ώρα που η μεγαλύτερη κόρη τους Μαρινέλλα, νοσηλευόμενη στο ΠΑΓΝΗ, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Το χρονικό της τραγωδίας
Σύμφωνα με το "Creteplus"Λίγο μετά τις 09:30, της Κυριακής, ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν η άτυχη Ραφάελα, η αδερφή της Μαρινέλλα και ακόμη μία ξαδέρφη τους, εξετράπη της πορείας του, στην παλιά εθνική οδό, στο ύψος της Χερσονήσου, και συγκρούστηκε με δέντρο, με αποτέλεσμα το 18χρονο κορίτσι, να χάσει τόσο άδικα τη ζωή του, η αδερφή του να δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και η ξαδέρφη τους να είναι επίσης τραυματισμένη.


Κανένας δεν μπορεί να πιστέψει πως συνέβη κι έφυγε τόσο άδικα η Ραφαέλα. Από  (15-07-2012), οπότε και έγινε γνωστός ο θάνατός της και στο Facebook τα μηνύματα είναι συγκλονιστικά. Δεκάδες είναι τα συλληπητήρια μηνύματα φίλων και συμμαθητών της 18χρονης. «Καλό σου ταξίδι, Ραφαέλλα. Να προσέχεις εκεί ψηλά. Να μην μας ξεχνάς. Άλλος ένας άγγελος που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Η αδικία της ζωής...Ψυχή μου, πες μου ότι είναι ψέματα και ότι θα με πάρεις τηλέφωνο»

No comments:

Post a Comment

wibiya widget