Tuesday, July 24, 2012

Τρίκαλα:Χωρισμός σε μπαρ με ξύλο,ζημιές και αίματα!

Τρίκαλα: Χωρισμός σε μπαρ με ξύλο, ζημιές και αίματα!
Όλα ξεκίνησαν τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες σε μπαρ της περιοχής ''Μανάβικα'', όταν ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης, άρχισε να λογοφέρει έντονα με τη συνοδό του.Άλλοι θαμώνες βλέποντας την κατάσταση να πάει να ξεφύγει προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν και να απομακρύνουν τη κοπέλα. Κάπου εκεί - σύμφωνα με το trikalavoice.gr - έγινε... το έλα να δεις! Ο νεαρός άρχισε να σπάει ποτήρια και να πετάει μπουκάλια, με αποτέλεσμα να κοπεί ο ίδιος και να ματώσει στα χέρια και στο πρόσωπο...Χρειαστηκε η επέμβαση ψύχραιμων δυνάμεων της περιοχής, ενώ στο μεταξύ ειδοποιήθηκε και η αστυνομία. Όταν έφτασε στο σημείο τα πνεύματα είχαν σχεδόν ηρεμήσει και ο νεαρός παρέμενε καταματωμένος σε μια άκρη.Καμία από όλες τις πλευρές δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα με μηνύσεις, οπότε ο καθένας πήρε το δρόμο του μέσα στη νύχτα...

















ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ
Συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, ένας 32χρονος για αναίτια απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Ειδικότερα, ο συλληφθείς, ευρισκόμενος στην οδό Μουζακίου - Καρδίτσας, έκανε αρχικά νεύμα για στάση σε ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, ηλικίας 44 και 39 ετών αντίστοιχα (1 άντρας και 1 γυναίκα) και στη συνέχεια πυροβόλησε μία φορά προς το μέρος τους με δίκαννη καραμπίνα, ιδιοκτησίας 36χρονου, συγγενικού του προσώπου.
Τα σκάγια προσέκρουσαν εξωτερικά του οχήματος από την πλευρά του συνοδηγού με αποτέλεσμα την πρόκληση φθορών, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός.
Η δίκαννη καραμπίνα και τα ανευρεθέντα φυσίγγια κατασχέθηκαν.
Σε βάρος του 36χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για μη ασφαλή και πλημμελή φύλαξη του όπλου.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Καρδίτσας.


Πηγή:trikalavoice.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget