Saturday, July 28, 2012

Άγριο φονικό στη Σύρο.Έβαλε φωτιά στον έναν και σκότωσε τον άλλο!


Για τα μάτια μιας γυναίκας, ένας 61χρονος πυροβόλησε και σκότωσε ιδιοκτήτη μπαρ και πυρπόλησε έναν θαμώνα! Συγκλονίζει τη Σύρο η άγρια δολοφονία. 


Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Παρασκευής (27-7-12)σε μπαρ της Ερμούπολης. Ξεκίνησε από τον τσακωμό του δράστη με έναν 53χρονο πολιτικό μηχανικό για τα μάτια μιας 30χρονης και κατέληξε στην εν ψυχρώ δολοφονία του 42χρονου συνιδιοκτήτη του μπαρ.

Ήταν 03:45 τα ξημερώματα, λίγο πριν κλείσει το μπαρ. Στο μαγαζί, που βρίσκεται στην οδό Πάρου στην Ερμούπολη βρισκόταν ακόμη αρκετός κόσμος. Τα δυο θύματα πείραζαν μια 30χρονη, με την οποία ο δράστης δεν αποκλείεται να διατηρεί ερωτική σχέση. Θύματα και δράστης, γνωστοί όλοι τους καθώς σύχναζαν στο συγκεκριμένο μαγαζί, διαπληκτίστηκαν έντονα.

Στη συνέχεια, ο δράστης, εργολάβος στο Νεώριο, βγήκε από την τουαλέτα κρατώντας ένα μπουκαλάκι, το οποίο αποδείχθηκε ότι περιείχε βενζίνη! Έλουσε τον 53χρονο και του έβαλε φωτιά!

Ακολούθησε πανικός, με τους θαμώνες και το προσωπικό του μαγαζιού να προσπαθούν να βοηθήσουν τον άτυχο πολιτικό μηχανικό που καιγόταν. Ανάμεσα σε εκείνους που έτρεξαν για βοήθεια ήταν και ο 42χρονος ιδιοκτήτης του μπαρ.

Η κίνηση αυτή απέβη μοιραία. Ο 61χρονος τράβηξε ένα 32αρι περίστροφο και εν ψυχρώ πυροβόλησε τον 42χρονο στον πνεύμονα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όπως γράφει το cyclades24.gr!  Δύο σφαίρες διαπέρασαν το θύμα. Σαν να μην έφτανε αυτό, πυροβόλησε και στον αέρα, μάλλον για να εκφοβίσει όσους ήταν εκεί. Ο κόσμος είχε πέσει στο πάτωμα, πανικοβλημένος από όσα έβλεπε.

Σε κατάσταση αμόκ, ο δράστης έφυγε από τον τόπο του εγκλήματος τρέχοντας αλλά λίγα λεπτά μετά ξεκίνησε η καταδίωξή του από την αστυνομία, που είχε ήδη ειδοποιηθεί για το φονικό. Ο δράστης πήγε πρώτα στα ναυπηγεία του Νεωρίου. Όπως αναφέρει το cyclades24.gr, υπάρχουν πληροφορίες ότι ανέβηκε σε γερανό με σκοπό να αυτοκτονήσει, όμως συνάδελφοί του που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα ναυπηγεία, τον απέτρεψαν.

Αφού έφυγε από το ναυπηγείο, πήρε ταξί για να φτάσει ως τον Φοίνικα κι από εκεί με μοτοσικλέτα έφτασε στον Γαλησσά, με σκοπό -αναφέρουν πληροφορίες- να διαφύγει από το νησί με σκάφος. Εκεί όμως, τον βρήκε η αστυνομία. Στις 05:20 του πέρασαν χειροπέδες, με τον 61χρονο να μην προβάλλει αντίσταση στους άνδρας της Ασφάλειας Σύρου που τον συνέλαβαν.

Νωρίτερα ο δράστης είχε πετάξει το περίστροφό του μέσα στο λιμάνι της Σύρου, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να κινητοποιήσουν δύτες οι οποίοι καταδύθηκαν στο λιμάνι, το εντόπισαν και το ανέσυραν.

Ο μηχανικός, τον οποίο πυρπόλησε ο δράσης, είναι σοβαρά τραυματισμένος και με εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού διακομίστηκε με αεροσκάφος σε νοσοκομείο της Αθήνας. Ο ιδιοκτήτης του μπαρ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σύρου, όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο δράστης κρατείται στο τμήμα ασφαλείας Σύρου και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα, ενώ θα του γίνουν και τοξικολογικές εξετάσεις. 

No comments:

Post a Comment

wibiya widget