Wednesday, May 22, 2013

Μαφιόζικος ο εμπρησμός στην Γλυφάδα!


- Μαρτυρίες σοκ από εργαζόμενους στην καφετέρια για τους εμπρηστές
- Την έρευνα έχει αναλάβει το τμήμα δίωξης εκβιαστών της ασφάλειας
- Από την φωτιά καταστράφηκαν ολοσχερώς η καφετέρια RICH και το κτίριο του ΕΟΠΥΥ στην οδό Ζησιμοπούλου στην Γλυφάδα 
- Η πυροσβεστική ελέγχει το κτίριο γιατί υπάρχου
ν φόβοι για την στατικότητά του
ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ -NewsIT.gr

Δεν ήταν ατύχημα η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στην οδό Λαζαράκη στην Γλυφάδα στην καφετέρια RICH η οποία στην συνέχεια επεκτάθηκε στο κτίριο του ΕΟΠΥΥ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit εργαζόμενοι στην καφετέρια δήλωσαν ότι 4 άνδρες μπήκαν οπλισμένοι τα ξημερώματα μέσα στο μαγαζί τους απείλησαν με όπλο και τους έβγαλαν έξω. Στην συνέχεια άρχισαν να σπάνε τα πάντα στο μαγαζί και αφού έριξαν εύφλεκτο υγρό του έβαλαν φωτιά!










Η φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα, λίγο μετά τις πέντε. Αμέσως περίοικοι ενημέρωσαν την Πυροσβεστική. 27 άνδρες με 9 οχήματα έφτασαν επι τόπου για να την σβήσουν. Η ατμόσφαιρα στην περιοχή ήταν αποπνικτική για αρκετή ώρα. Λόγω των ευφλεκτων υλικών η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις και προκάλεσε μεγάλες ζημιές στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ που στεγάζονται στο κτίριο, ενω η καφετέρια RICH έγινε στάχτη.








Μιλώντας στο Newsit ο Βασίλης Ευσταθόπουλος, διευθυντής του ΕΟΠΥΥ Γλυφάδας είπε ότι είναι ήδη σε συνενόηση με τον δήμαρχο έτσι ώστε να παραχωρήσει νεο κτίριο για να γίνει άμεσα η μεταστέγαση.
Όπως είπε επίσης πάνω από 500 πολίτες εξυπηρετούνται καθημερινά αφού εργάζονται 55 γιατροί και άλλα 15 άτομα είναι διοικητικό προσωπικό. 

Η Πυροσβεστική κάνει ελέγχους για το αν έχει επηρεαστεί η στατικότητα του κτιρίου.








ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

Διαβάστε επίσης:

No comments:

Post a Comment

wibiya widget