Friday, May 10, 2013

Θρύλε δικό σου κι αυτό το ευρωπαϊκό! ταπείνωσε την ΤΣΣΚΑ και θα υπερασπιστεί το στέμμα του στον τελικό!


Θρύλε δικό σου κι αυτό το ευρωπαϊκό!
Ο πρωταθλητής Ευρώπης ταπείνωσε την ΤΣΣΚΑ και θα υπερασπιστεί το στέμμα του στον τελικό!
Είναι ένα έπος ερυθρόλευκο! Ο Ολυμπιακός έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι και ταπείνωσε την ΤΣΣΚΑ. Έτσι την Κυριακή θα υπερασπιστεί το τρόπαιο του απέναντι στον νικητή του Ισπανικού ζευγαριού Ρεάλ-Μπαρτσελόνα.
«Άριστα» στο πρώτο
Στο πρώτο μέρος η βαθμολογία του Ολυμπιακού ήταν «άριστα 10»! Κι αυτό διότι μετά το πρώτο πεντάλεπτο έπαιξε εκπληκτική άμυνα και πήρε τα ηνία του αγώνα. Ο Κριάπα με τον Ουίμς πέτυχαν τους 16 από τους πρώτους 20 πόντους της ΤΣΣΚΑ, αλλά όταν τους ανέλαβαν οι Άντιτς-Περπέρογλου αντίστοιχα το σκηνικό άλλαξε άρδην. Οι Πειραιώτες έκλεισαν την πρώτη περίοδο με τρίποντο του Σλούκα που επιστέγασε ένα σερί 8-0 κι έκανε το 17-24.
Στη δεύτερη περίοδο οι Ρώσοι σημείωσαν όλους κι όλους 11 πόντους, την ίδια στιγμή που η «ερυθρόλευκη» επίθεση συνέχισε να λειτουργεί άψογα. Ο Χάινς ήρθε από τον πάγκο να δώσει πολύτιμες λύσεις, ο Σερμαντίνι συνέχισε το έργο του, ενώ στην περιφέρεια Σλούκας και Λο έσυραν το χορό με τον Σπανούλη σε ρόλο οργανωτή. Έτσι στο ημίχρονο ο φωτεινός πίνακας έγραφε 28-40!
Φανταστική άμυνα
Στο τρίτο δεκάλεπτο το σκηνικό δεν άλλαξε, πολύ απλά γιατί η άμυνα του Ολυμπιακού ήταν φανταστική! Οι Ρώσοι πετύχαιναν πόντους μόνο από την γραμμή του φάουλ και είναι χαρακτηριστικό ότι σημείωσαν 8/10 βολές και κανένα σουτ εντός παιδίας. Είχαν 0/3 δίποντα και 0/7 τρίποντα, με συνέπεια η διαφορά να ανέβει στο +17 (36-53). Ο Κάιλ Χάινς ήταν και πάλι συγκλονιστικός, ο Πέρο Άντιτς πέτυχε σημαντικά καλάθια, ενώ στην τελευταία περίοδο την σκυτάλη πήρε ο Περπέρογλου.
.olympiacos24.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

No comments:

Post a Comment

wibiya widget