Thursday, May 2, 2013

Κόμματα για επεισόδια & την επίθεση στον Γ.Καμίνη απο Χ.Α



"Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση εναντίον του δημάρχου Αθηναίων κ. Καμίνη, στον οποίο εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας. Οι ακρότητες, ειδικά όταν θύματα είναι μέχρι και αθώα δωδεκάχρονα παιδιά, δεν αρμόζουν στη Δημοκρατία μας", δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή τα επεισόδια και την επίθεση προς τον Γιώργο Καμίνη.
Για εφαρμογή του νόμου στην πλατεία Συντάγματος απέναντι στους "νεοναζί", όπως αποκαλεί τα μέλη της Χρυσής Αυγής, κάνει λόγο η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά σε ανακοίνωσή της. "Σήμερα στην Πλατεία Συντάγματος εφαρμόστηκε ο νόμος, απέναντι στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής που άπλωσαν γι άλλη μια φορά την πραμάτεια τους: ρατσιστικό μίσος, χρήση βίας, νταηλίκια. Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να εφαρμόσουν το νόμο και για την επίθεση του βουλευτή Γερμενή στο Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη", σημειώνεται.
Για τακτικές που ταιριάζουν σε εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου κάνει λόγο η ΔΗΜΑΡ αναφερόμενη στη σημερινή επίθεση στον δήμαρχο Αθηναίων. "Η Χρυσή Αυγή μετά την απαγόρευση των 'συσσιτίων μίσους' της στο Σύνταγμα, βάζει στην άκρη το προσωπείο της ελεημοσύνης και επιστρέφει στις γνωστές της τακτικές που ταιριάζουν σε εγκληματίες", αναφέρει χαρακτηριστικά. "Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής,οπλοφορώντας, επιχείρησε να επιτεθεί με γροθιά στον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, μέσα στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου, αλλά τελικά χτύπησε ένα 12χρονο κορίτσι. Η Δημοκρατική Αριστερά καταδικάζει την επίθεση στο Δήμαρχο Αθηναίων αλλά και στο παιδί, που έγινε μάρτυρας και θύμα του τυφλού μίσους ενός "βουλευτή" του Ελληνικού Κοινοβουλίου", προσθέτουν στην ανακοίνωση του κόμματος.
Σε σχόλιό του, το ΚΚΕ καταδικάζει την "εγκληματική επίθεση", όπως αναφέρει, των ναζιστών της Χρυσής Αυγής σε βάρος του Δημάρχου Αθήνας κ. Καμίνη και τον τραυματισμό ενός 12χρονου κοριτσιού. "Ο λαός πρέπει να καταδικάσει και να απορρίψει το ναζισμό, να απομονώσει την εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής", προσθέτουν από τον Περισσό.

Χρυσή Αυγή για "αισχρά και άθλια ψεύδη"

Για "θλιβερή, ένοπλη κουστωδία Καμίνη", κάνει λόγο η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωσή της. "Δημιούργησε επεισόδιο εκ του μη όντος και προπηλάκισε βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Είναι αισχρά και άθλια ψεύδη τα περί τραυματισμού ανήλικου κοριτσιού. Τρανή απόδειξη το τηλεοπτικό υλικό που κυκλοφορεί ήδη στο διαδίκτυο και στην τηλεόραση. Οι ψεύτες και οι συκοφάντες, ο Καμίνης και οι επίορκοι υπάλληλοι ασφαλείας του θα μηνυθούν και θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης", αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος.
"Δημιουργήθηκαν θλιβερά επεισόδια από τις αστυνομικές δυνάμεις του κράτους του Μνημονίου" τόνισε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, επιτιθέμενος στον δήμαρχο της Αθήνας. "Είχαμε ανακοινώσει στην αστυνομία ότι θα γίνει αυτή η δράση. Το Σύνταγμα λέει ότι οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα του συνέρχεσθαι. Δεν μπορεί κανένας Καμίνης να μας στερήσει αυτό το δικαίωμα. Ο κ. Καμίνης είναι ένα τίποτα. Θα γίνουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου", πρόσθεσε.
ΜΕΓΑ 

No comments:

Post a Comment

wibiya widget