Tuesday, May 14, 2013

Η αποθέωση, η αναγνώριση και η επιστροφή των πρωταθλητών Ευρώπης



Θρύλος με τα όλα του

Μαγική Δευτέρα για τον Ολυμπιακό, που επιστρέφει στην Ελλάδα με το τρόπαιο της Ευρωλίγκα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» αναμένεται να... υποκλιθούν στους Πρωταθλητές Ευρώπης χιλιάδες «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι (η αποστολή αναμένεται στις 18:30), όπως έκαναν και τα ισπανικά ΜΜΕ στα σημερινά δημοσιεύματά τους. Η αναγνώριση της ελληνικής ομάδας είναι καθολική, όπως και οι ύμνοι για τον αρχηγό του Ολυμπιακού τον Βασίλη Σπανούλη. Το 100-88 είναι ένα σκορ που δύσκολα θα ξεχαστεί, όπως και τα πανηγύρια μέσα στο Ο2 Arena! Περισσότερα sto In gr»

Υοπερήφανος προπονητής

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έγραψε ιστορία!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έγραψε ιστορία στο Λονδίνο. Εγινε ο πρώτος Ελληνας προπονητής που αναδυκνείεται πρωταθλητής στην Ευρωλίγκα! Φυσικά δήλωσε υπερήφανος για τον Ολυμπιακό και βρήκε το κουράγιο να αναλύσει τεχνικά και τον τελικό!
Μετά την Κωνσταντινούπολη...

Ο Σπανούλης MVP και στο Final Four του Λονδίνου

Ο Βασίλης Σπανούλης αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του Final 4 του Λονδίνου, κάτι που έγινε και πέρσι στην Κωνσταντινούπολη. Ο αρχηγός των Πειραιωτών βοήθησε τους «ερυθρόλευκους» να νικήσουν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό και τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Ευρωλίγκας. MVP του τελικού ήταν ο Έισι Λο, ο οποίος είχε 20 πόντους (3/4 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 11/13 βολές), 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 8 κερδισμένα φάουλ, συγκεντρώνοντας 31 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν ήταν μόνο ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά και του αγώνα.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget