Monday, May 6, 2013

Κε Χατζηνικολάου..Πότε θα μας παρουσίάσετε τον Αναστάντα ;


Επανίδρυση... εδώ και τώρα!


"REAL  gr.: Χριστός ανέστη.."
Ναί έτσι απλά και, με... καμάρι θα έλεγα, ένας μεγάλος ραδιοσταθμός που τον διευθύνει πανίσχυρος  δημοσιογράφος κάθε λίγο και λιγάκι..μας αναγγέλει  τη βαρύγδουπη είδηση(;)
 Χ Ρ Ι Σ Τ Ο Σ   Α Ν Ε Σ Τ Η ..

To συγκλονιστικό(!!!) νεο απο  το "Ραδιο Χατζηνικολάου" που αναμεταδίδεται και στη Μελβούρνη το ακούσαμε κι εμεις πολλές φορές.. 
Και επικράνθημεν..!!
γιατί μας ακούνε κι άλλοι που αγαπουν την Ελλάδα και μιλούν την πραγματική γλωττα των ανθρώπων που "περιποιήθκαν" κατάλληλα  οι λεβέντες  του Σαούλ και των ακολουθησάντων αυτόν και τα χάνουν με την αχαριστία  των διεκδικούντων κληρονομίας και πνεύματος Ελλήνων..!

Και σε μια εποχή που οι νεοι "Φαέθοντες" του πλανήτη παρακολουθούν ακόμα και τις "προφητείες" του Πα ίσιου μοναχού μόνο και μόνο για να καταγράψουν  το ΙQ ενός λαού και συγχρόνως να ερευνήσουν μεχρι ,που  και πόσο, μπορουν να τον στριμώξουν ή να τον..αφανίσουν, ο ραδιοσταθμός του σύγχρονου και πλέον ακριβοπληρωμένου δημοσιογράφου επιμένει να μας λεει είδηση 2000 χρόνων  ΄"Χριστός Ανέστη" και αγνοεί τους απανταχού Ελληνιστές  που αναρωτιούνται πόσο "διαβασμένοι¨" είναι οι ηγέτες και οι δημοσιογράφοι μιας χώρας που πιστεύουν- ή κάνουν πως πιστεύουν-ότι  κάποιος  αναστήθηκε μετα απο 3 μερες και.. δεν είναι φυτό..;;!!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΛΕΕΙ ο" ΑΛΗΘΙΝΟΣ" -REAL.gr- και η φωνή του εκφωνητη δειχνει μεγάλη σιγουριά..

Ο.Κ. κ Xατζηνικολάου  ....

Αφού επιμένετε τόσο πολύ ότι ο Χριστός ..αναστήθηκε και είναι τωρα "πανταχού παρων και τα πάντα πληρών.."γιατί δεν τον καλείτε σε μια εφ όλης της ύλης ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ;

Δ..Κ

Photo

No comments:

Post a Comment

wibiya widget