Monday, May 13, 2013

Εξι χρόνια φυλακή στον Μπερλουσκόνι για το δίκτυο πορνείας




«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Καρίμα Ελ Μαχρούγκ είχε σεξουαλική επαφή με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και είχε οφέλη», δήλωσε με απόλυτη βεβαιότητα η εισαγγελέας της δίκης για το σκάνδαλο Ρούμπι-γκέιτ, Ιλντα Μποκασίνι.Η εισαγγελέας, μάλιστα, ζήτησε εξαετή ποινή φυλάκισης για τον Καβαλιέρε τονίζοντας πως ο επικεφαλής του Λαού της Ελευθερίας όπως και οι παρευρισκόμενοι στα πάρτυ του γνώριζαν ότι επρόκειτο για πόρνη, αλλά και είχαν οργανώσει δίκτυο πορνείας για την σεξουαλική τους ικανοποίηση.
«Οι κοπέλες που προσκαλούνταν στο Άρκορε ήταν μέρος ενός δικτύου πορνείας οργανωμένου για τη σεξουαλική ικανοποίηση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι»,ανέφερε η Μποκασίνι, συμπληρώνοντας πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση οι άνδρες να αγνοούσαν ότι η Καρίμα, γνωστή ως Ρούμπι, ήταν ανήλικη. 
Οπως δήλωσε, η Ρούμπι είχε γίνει η αγαπημένη του Μπερλουσκόνι και των φίλων του, με αποτέλεσμα να επισκέπτεται συχνά τη βίλα Αρκορε, ενώ σε κάθε ευκαιρία ο Καβαλιέρε φρόντιζε να καλεί στην κατοικία του την Μαροκινή νεαρή.
Προσέθεσε δε ότι το δίκτυο πορνείας είχε οργανωθεί από τον δημοσιογράφο Εμίλιο Φέντε, την πρώην περιφερειακή 
σύμβουλο της κεντροδεξιάς Νικόλ Μινέτι και τον πρώην μάνατζερ μοντέλων, Λέλε Μόρα.
Την ίδια ώρα το Canale 5, ιδιοκτησίας του Καβαλιέρε, προσπάθησε να παρουσιάσει μια διαφορετική εικόνα για τον Μπερλουσκόνι. Η τηλεοπτική κάμερα εκπομπής ειδικά για την υπόθεση Ρούμπι-γκέιτ ξενάγησε τους τηλεθεατές στην πολυτελή βίλα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, όπου συνήθιζε να προσκαλεί νεαρές κορασίδες. 
Ο φακός έδειξε για πρώτη φορά πλάνα από τους χώρους της βίλας Αρκορε, όπου διοργανώνονταν τα περίφημα πάρτυ, ενώ μίλησε η Ρούμπι, η οποία δήλωσε πως ο Μπερλουσκόνι της έδωσε χρήματα για να ανοίξει δικό της ινστιτούτο ομορφιάς, αλλά και ο ίδιος ο Καβαλιέρε, ο οποίος επανέλαβε ότι στηρίζει οικονομικά τα κορίτσια που καταστρέφουν οι εισαγγελείς.


Proto Theema

No comments:

Post a Comment

wibiya widget