Sunday, May 5, 2013

Ψαρεύοντας Λαμπριάτικα στο ΦΒ

Πολλά τα παραλειπόμενα της 'σταύρωσης" και της ...Ανάστασης του απανταχού Ελληνισμού. Διαλέξαμε κάποια που έχουν ενδιαφέρον και..πλάκα ή στελνουν κάποιο μήνυμα..

Να και κάτι πρωτότυπο και μακρυα απο τα γνωστα,κοκορέτσια ,αρνιά,αυγά.. Ενας περιποιημένος και πολύ "σέξυ" κορνές  που ανέβασε ο Κώστας Μπαμπατζιάς  απο τη Μεγάρχη Τρικάλων.. Καλοοοοο


Και μετα απο τόσα εδέσματα ένας καφες Ελληνικός αξίζει πολλά.
 (Φωτο:Μότσιος Αντωνης)


Περιφορά επιταφίου στην Ύδρα!!

Απο τη σελιδα του Μελβουρνιωτρικαλινού Γιωργου Μπαμπατζιά .Χιλιοπολυκαλόχρονος Γιωργη..Και του χρόνου ΄συντομώτερα στ Μεγάρχη..




Ο σπεσιαλίστας όλων των εποχων περιποιητής του Οβελία Τάσος Σάλτης φετος έδωσε ιδιαίτερη προσοχη για να χαρούν οι προσκεκλημένοι και προπαντός η εγγονή το Αλεξάνδρα. Κράτα καμμια πέτσα και για εμάς Τάσε ...40 μερες κρατάει η γιορτή σου..


Καλα όλοι ψήνουν αρνιά αλλα το περιεργο εδω είναι ότι δεν φαίνεται φωτιά. Τι σκάρωσες πάλι Ηρακλή;


Οικογενειακά πέρασαν το πάσχα και οι δύο εξαδέλφες Μαρία Αβτζόγλου και Κατερίνα Μέμμη στη Μελβούρνη .

Photo: Gozotos family at Church for Easter.

Στην Αγγλία Η Οικογένεια Γκογκουζωτου..ανήρτησε αυτη τη φωτογραφία.


At liebevoll! in der Auermühle - Gästehaus.

Με την ίδια λεζάντα ο Βαγγέλης Κράπης μας παρουσίασε τις δύο φωτογραφίες που μάλλον δειχνουν πασχαλιάτικες στιγμες της Γερμανικής πόλης που ζει . και του Χρόνου στην Οιχαλία Βάγγο!!


Και ο..πατριδοβαρεμένος αρχισυντάκτης του Νεου Κοσμου και ανταποκριτής του ΑΠΕ στην Αυστραλία..τί νομίζετε έβαλε στη σελίδα του στο ΦΒ; ''Λίγο χώμα Ελληνικό"..αλλά όχι απ όπου κι όπου. Χωμα και δέντρα απο το χωριό του Εγρηγόρο της Χίου ..Καλο Σωτερ ..Δίκαια  νοσταλγία !!

Photo

No comments:

Post a Comment

wibiya widget