Thursday, May 2, 2013

Ανάσταση στη ''ξενητειά" και μόνο μία μερα..

 Μόνο μια Κυριακή θα χαρεί εφέτος τη λαμπρή  ο απόδημος Ελληνισμός που ζεί σε Καθολικοκρατούμενες χώρες . Πέρυσι απο τη Μ.Πέμπτη ειχαμε αργία αλλα φέτος οι καθολικοί βιάστηκαν πολύ για την ..ανάσταση και υποφέρουν έξτρα οι γυναίκες που πρέπει να εργαστουν και να ακολουθησουν και την παράδοση. Παρόλα αυτα όλα την κυριακή και νωρίτερα θα είναι έτοιμα..

Tα αυγά είναι της Ειρήνης Οικονόμου,τα τσουρέκια και τα κουλουράκια της νεοφερμένης Μαρίας Σαλονικίδου..παίρνουν Άριστα και με τόνο... Χαρείτε έστω και χωρίς αργίες τη Λαμπρή στη Μελβούρνη..

 ¨Οχι η Ντενίζ δε νιάζεται για αυγά και κουλούρια ΄΄ Στέλνει όμως τις ευχές για Καλό HAPPY  EASTER  στους Ελληνες φίλους της και προπαντός στους ιδιοκτήτες του BLACK &BLUE ,Γκαρυ και Έλλη Μίνως,μιας και φορά και η ίδια τα αθλητικά τους ρουχα,καθως και οι κοπέλλες που γυμνάζει σε γυμναστήριο,ενω τους έχει και πελάτες στην εταιρία υφασμάτων  Τσάρλς Πάρσελ, όπου εργάζεται


Ανάσταση ..στομάχου, περιμένουν και οι πάπιες στη γειτονική μας λίμνη αλλά τα
 Παιδια περισσότερο  μιλούν στις πάπιες και είναι ελάχιστα τα ψίχουλα που δίνουν..

 Πολλά τα χρόνια στην ξενητειά  αλλα στελνει ευχες σε όλους.
 Έτσι περνουν μια μεγάλη συρταρωτή γυάλινη πόρτα..

 Πέρασε χτες τα 23 εκατομμύρια ο πληθυσμός της Αυστραλίας.. Πάμε για ..Υπερδύναμη !!

 Αυτο κιαν είναι δωρο έστω κιαν το έκανε στον εαυτό του ο φίλος μας Πήτερ Τακτικός. Καλοτάξιδο Παναγιώτη..
 Τερματοφύλακας του Νόρθκοτ,16 ετων,όνειρό του να παίξει στον Παναθηναικό ή στον ΠΑΣ
Γιάννενα ! Και.. στη ΕΘΝΙΚΗ φίλε..
 Καντηλάκι άναμμα και στην εκκλησία για τα 12 ευαγγέλια, η Ευαγγελία.
 Αν σας αρεσουν τα γλυκα ,σαν τα κουλούρια και τα τσουρέκια της Μαρίας ,δεν έχω ξαναφάει κι ας με συγχωρ΄σει η Μερσίνα κι ο Παναγιώτης που κι εκεινοι τα κάνουν πολύ νόστιμα.. Η Μαρία ήρθε πρόσφατα απο τη Κω με την κόρη της τη Μιχαέλα  και φαίνεται πως στη ζαχαροπλαστικ΄δεν τη φτάνει κανένας..Αν εχετε καμμια εκδήλωση γράψτε μας να σας πουμε τον αριθμό της και θα χαρείτε πρωτόγνωρες νησιώτικες γεύσεις..















Χρόνια πολλά και σε σένα και στην υπέροχη εκπομπή σου φίλτατε Κωνσταντίνε και ελπιζουμε πάντα στη ανάστασ του Έθνους μας που την εποχή αυτη φαίνεται να ετοιμάζεται για μια νέα πορεία δόξας μετά απο τόσα σοκαρίσματα..

No comments:

Post a Comment

wibiya widget