Tuesday, September 10, 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα στη βουλή ΚΚΕ-Κεδίκογλου για τον 902

Ανέβηκαν οι τόνοι στην βουλή για την πώληση του τηλεοπτικού σταθμού 902.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου  εξαπέλυσε επίθεση στο ΚΚΕ για το θέμα:  «Δεν μπορεί να διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας και την ίδια ώρα, εφαρμόζοντας τον πλέον ωμό και κυνικό φιλελευθερισμό να απολύετε εργαζόμενους του 902 μόνο και μόνο για να μην αναγκαστεί να τους πληρώνει ο νέος ιδιοκτήτης τον οποίο αναζητούμε στις παρθένες νήσους. Δεν είστε πια θύμα αλλά θύτης του καπιταλισμού» είπε ο κ. Κεδίκογλου.


Άμεση ήταν η αντίδραση του ΚΚΕ.  «Έχετε το θράσος εσείς να μιλάτε και να μας κατηγορείτε γιατί πουλήσαμε τον 902; Σας έπιασε ο πόνος; Eμείς τον πουλήσαμε νόμιμα για να πληρώσουμε τους εργαζόμενους και τα ασφαλιστικά ταμεία. Όταν εσείς έχετε ψηφίσει τέτοιους νόμους που έχουν στείλει στην κόλαση χιλιάδες εργαζόμενους», απάντησε  ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Θανάσης Παφίλης.
«Βρήκατε εσείς να μιλήσετε για off shore; Τα μισά σας στελέχη θα πάνε φυλακή. Εσείς είστε οι βασιλιάδες της off shore και της αδιαφάνειας.  Και έχετε το θράσος να βγαίνετε στη βουλή και να μιλάτε», πρόσθεσε, χαρακτηρίζοντας τον κ. Κεδίκογλου ανίκανο και αισχρό.


«Εγώ είπα ένα απλό γεγονός που δεν αμφισβητείται», ανταπάντησε ο κ. Κεδίκογλου,
«Εγώ θέλω να πείτε στους οπαδούς αν αυτή η πράξη  συνάδει με την ιστορίας σας και την ιστορεία του ΚΚΕ. Πια δεν έχετε το ηθικό πλεονέκτημα», κατέληξε.


No comments:

Post a Comment

wibiya widget