Friday, September 6, 2013

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ Χρ.Λάππας ,απαντα στον Τσίπρα για τους Βλαχοδήμαρχους. Αυτη η πολιτική "πανούκλα' θα πρέπει να σταματήσει..



Ο Δημαρχος Τρικάλων κ.Χρήστος Λάππας απαντωντας στον κ.Τσίπρα σχετικά με το σάρωμα των Βλαχοδημάρχων δήλωσε:
Οι πρωτοφανείς και αισθητικά άκομψες (κάτι μεταξύ βλαχο-μπαρόκ και κιτς) δηλώσεις του κ. Τσίπρα εξαντλούνται σ' έναν παραφουσκωμένο κομματικό εγωισμό.
Ο χώρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Τ.Α.), χώρος κοινωνικής συναίνεσης και πολιτικής σύνθεσης, δεν έχει ανάγκη από κατηγοριοποιήσεις ηθικολογικής φύσης (βλαχοδήμαρχοι, οι καλοί δικοί μας και οι άλλοι κλπ), όπου απουσιάζει η πολιτική πρόταση για την Τ.Α.
Το ηθικό πρόταγμα, ως πολιτική- κομματική αντιπαράθεση, εκφυλίζεται σε ηθικολογία, προερχόμενη ιστορικά από το χώρο του πολιτικού γκρίζου και φαιού στο χώρο της Ευρώπης ∙ δεν υπήρξε ποτέ προοδευτική πολιτική και ιδεολογία, πολύ περισσότερο, όταν συνοδεύεται από επιθετικότητα και βία (..να σαρωθούν οι βλαχοδήμαρχοι...).
Τα πράγματα γίνονται απελπιστικά, όταν επιχειρείται μια συνολική ενοχοποίηση των «Ξένων»με αναφορές σε συγκεκριμένα αρνητικά παραδείγματα στην Τ.Α. Αυτή η πολιτική «πανούκλα» θα πρέπει άμεσα να σταματήσει και να αποσυρθεί.
Δυστυχώς, απ' όλα αυτά, παραμένει η πικρή διαπίστωση, ότι το κεντρικό πολιτικό μας σύστημα το διαπερνούν πολλαπλά ελλείμματα...
Κρίμα.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤ. ΛΑΠΠΑΣ

trikalain.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget