Monday, September 7, 2015

ΕΘΝΙΚΗ.Πήρε ισοπαλία (0-0) η Ελλάδα από την Ρουμανία

Πήρε ισοπαλία (0-0) η Ελλάδα από την Ρουμανία

Αυτή τη φορά η εθνική ομάδα δεν έχασε. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το Βουκουρέστι, υποχρεώνοντας τη Ρουμανία σε απώλεια βαθμών (0-0) στα προκριματικά του Euro 2016.
Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για την εθνική όπως διαμορφώθηκαν τα πράγματα, η εθνική κατάφερε να τσιμπήσει τον βαθμό της ισοπαλίας έστω και αν στο δημιουργικό κομμάτι και πάλι υστέρησε. Όλα και όλα δύο σουτ προς την εστία, και τα δύο από τον Παναγιώτη Κονέ, και μια μικρή πολιορκία για ένα δίλεπτο στη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ήταν ο θετικός απολογισμός της εθνικής σε ότι αφορά το δημιουργικό κομμάτι του ματς. Κατά τα άλλα το μηδέν βγήκε κυρίως επειδή οι διεθνείς δεν άφησαν τους Ρουμάνους να κάνουν το παιχνίδι τους, είχαν τη τύχη με το μέρος τους όσες φορές δεν κατάφεραν να κλείσουν τους διαδρόμους προς την εστία του Καρνέζη, ενώ και ο τερματοφύλακας της εθνικής αντέδρασε σωστά όταν χρειάστηκε. Όπως στο 17’ στη πρώτη φάση του αγώνα που έδιωξε με τα πόδια το συρτό σουτ του Μπουντέσκου, ενώ στο 41΄ ο Κεσέρου σούταρε άουτ από καλή θέση, στις δύο καλύτερες φάσεις του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος η είσοδος του Κονέ έδωσε ώθηση στην εθνική που πάτησε καλύτερα στο γήπεδο και στο 56’ απείλησε για πρώτη φορά με το σουτ του παίχτης Ουντινέζε που έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο. Στο 74’ πάλι ο Καρνέζης κράτησε το μηδέν αποκρούοντας στη κλειστή γωνία το σουτ του Τόρζε, ενώ στο 84’ ο Κονέ με σουτ υποχρέωσε τον Ταταρουσάνου να πέσει και να μπλοκάρει τη μπάλα.
Διαιτητής: Αλεξέι Κουλμπάκοφ (Λευκορωσία)
Κίτρινες: Παπ – Χολέμπας, Μανωλάς
Ρουμανία (Άνχελ Ιορντανέσκου): Ταταρουσάνου, Ρατς, Κίρικες, Γκριγκόρε, Παπ, Τόρζε, Χόμπαν (80΄ Αντόνε), Πιντίλι, Μπουντέσκου (64΄ Σανμαρτεάν), Μαξίμ (64΄ Πόπα), Κεσέρου
ΕΛΛΑΔΑ (Κώστας Τσάνας): Καρνέζης, Κίτσιου, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Τζιόλης, Σάμαρης, Φορτούνης (54΄ Κονέ), Αραβίδης, Φετφατζίδης (46΄ Βύντρα), Μήτρογλου (87΄ Καρέλης).

 ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δημήτρης Γιαχανατζής

No comments:

Post a Comment

wibiya widget