Sunday, March 11, 2018

EΛΛΑΣ>Σκέψεις για διακοπή του πρωταθλήματος – Βασιλειάδης: «Έτοιμοι για δύσκολες αποφάσεις»


Σκέψεις για διακοπή του πρωταθλήματος κάνουν στην κυβέρνηση, γεγονός που συνάγεται από την δήλωση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη: «Έτοιμοι για δύσκολες αποφάσεις».
Ο Γιώργος Βασιλειάδης τοποθετήθηκε μετά τα όσα μελανά συνέβησαν στο γήπεδο της Τούμπας, στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, για την 25η αγωνιστική της Super League.
O υφυπουργός αθλητισμού δήλωσε πως η Πολιτεία είναι έτοιμη για «δύσκολες αποφάσεις» σε συνεννόηση με την UEFA. «Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας» έστειλε ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.
Αναλυτικά, η δήλωση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη: «Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ’ επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου.
Εικόνες όπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω. Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα.
Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την UEFA να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις».
1-0 ο ΠΑΟΚ και διακοπή αποφάσισε ο Κομίνης
Ο διαιτητής Κομίνης μέτρησε, τελικά, το γκολ του Βαρέλα στο 90’ και ο ΠΑΟΚ και όπως τονίζει στο φύλλο αγώνα διέκοψε τον αγώνα την ώρα της εισόδου του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας ρέφερι κατακύρωσε, τελικώς, το γκολ του Βαρέλα στο 90’.
Στη συνέχεια αναφέρει ότι προχώρησε στη διακοπή του αγώνα λόγω της εισβολής του Ιβάν Σαββίδης στον αγωνιστικό χώρο. Δύο ώρες αργότερα ζήτησε από τις δύο ομάδες να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι όμως από την Ένωση τόνιζαν πως δεν ήταν δυνατό να παίξουν ποδόσφαιρο με τις συνθήκες που επικρατούσαν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «μπάλα με όπλα δεν παίζουμε».
Προς το παρόν πάντως δεν έχει γίνει σαφές αν το φύλλο αγώνα αναφέρει κύριο υπαίτιο για την οριστική διακοπή.
Με φάκελο σε FIFA-UEFA και Υπ.Δικαιοσύνης καταγγέλλει τον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ!
Άμεσες θα είναι νομικές ενέργειες των ανθρώπων της ΑΕΚ για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα. Το νομικό επιτελείο των κιτρινόμαυρων ετοιμάζεται να καταγγείλει τον ΠΑΟΚ τόσο στο Υπουργείο Δικαιοσύνης όσο και στις UEFA και FIFA. Μάλιστα ετοιμάζουν μεγάλο φάκελο με φωτογραφίες και βίντεο από όλα όσα συνέβησαν κατά την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη, που οπλοφορούσε, μαζί με τους ανθρώπους ασφαλείας του στο χορτάρι.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget