Thursday, June 28, 2018

Φάληρο: Ήθελαν νεκρό τον "Καράφλα", αδιαφορούσαν για αθώους περαστικούς

Πυροβολισμοί στην συμβολή των οδών Αίαντος και Ναϊάδων στο Παλιό Φάληρο την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018. Οι δράστες με ένα λευκό Alpha Romeo και μια μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο άτομα πυροβόλησαν κατά ριπάς με αυτόματα έναν 45χρονο την στιγμή που πλησίαζε στο σπίτι του
Πυροβολισμοί στην συμβολή των οδών Αίαντος και Ναϊάδων στο Παλιό Φάληρο την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018. Οι δράστες με ένα λευκό Alpha Romeo και μια μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο άτομα πυροβόλησαν κατά ριπάς με αυτόματα έναν 45χρονο την στιγμή που πλησίαζε στο σπίτι του EUROKINISSI

Για δεύτερη φορά μαφιόζοι "λύνουν" τις διαφορές τους πρωινές ώρες και σε πολυσύχναστα σημεία, σε ώρες αιχμής, αδιαφορώντας πλήρως για τις συνέπειες σε βάρος αθώων πολιτών - Πάνω από 60 σφαίρες έφυγαν από τα όπλα τους και από θαύμα δεν τραυματίστηκε κάποιος περαστικός
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Ασφάλεια Αττικής για τον εντοπισμό και την σύλληψη των εκτελεστών του μαφιόζου Μανώλη Καραγιάννη, γνωστό στη νύχτα και ως «Καράφλα», «Σαμπρέλα» ή «Νταίζη».

Αυτό που έχει προκαλέσει περισσότερο τις Αρχές είναι η μόλις δεύτερη φορά που επιλέγουν οι αντίπαλες ομάδες να «λύσουν» τις διαφορές τους για τον έλεγχο της νύχτας και τις μεταξύ τους βεντέτες, πρωινές ώρες και σε πολυσύχναστο σημείο, σε ώρα αιχμής, στη συμβολή των οδών Αίαντος και Ναϊάδων στο Π. Φάληρο, που ως εκ θαύματος δεν τραυματίστηκε κάποιος αθώος πολίτης, την στιγμή που έφυγαν από τα όπλα τους πάνω από 60 σφαίρες…
Στην αντίστοιχη περίπτωση του Βασίλη Γρίβα στα Γλυκά Νερά έξω από το Δημοτικό Σχολείου του παιδιού του, που επέλεξαν τότε οι εκτελεστές του να τον δολοφονήσουν τον Μάιο του 2017, είχε τραυματιστεί μία 37χρονη μητέρα που συνόδευε το παιδί της στο Σχολείο.
Και στις δύο περιπτώσεις έδειξαν την οργή τους, την αποφασιστικότητά τους και την πλήρη αδιαφορία τους για το αν θα άφηναν πίσω τους θύματα, αθώους με τις δικές τους διαφορές πολίτες και αδιάφοροι ακόμα και για το προσωπικό τους ρίσκο.
Οι δράστες περίμεναν τον Καραγιάννη, γνωστό στη νύχτα και ως «Καράφλα», «Σαμπρέλα» ή «Νταίζη» να βγει από πολυκατοικία της περιοχής που είχε επισκεφθεί ένα πρόσωπο και τότε τον εκτέλεσαν λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό του, σταματώντας μπροστά του με ένα αυτοκίνητο και μία μοτοσικλέτα. Οι εκτελεστές τουλάχιστον τρεις, με ένα καλάσνικοφ και δύο πιστόλια.
Ο ίδιος ο Καραγιάννης και επί χρόνια αντίπαλος του Βασίλη Στεφανάκου ήταν και εκείνος οπλισμένος και πρόλαβε να πυροβολήσει, ενώ από τον πρώτο έλεγχο σε όλα τα νοσοκομεία της Αττικής, οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν τραυματία από σφαίρα.

Η βεντέτα

Το σημείο μηδέν στην αιματηρή τους βεντέτα, η απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του Καραγιάννη στις φυλακές και μάλιστα από τα ίδια άτομα που ενεπλάκησαν στην δολοφονία Ζαφειρόπουλου και ανέλαβαν να εκτελέσουν και αυτό το συμβόλαιο μέσα στις φυλακές και η εκτέλεση του παλιού συνεργού του, Βασίλη Γρίβα, στα Γλυκά Νερά, που ακολούθησε.
Ακολούθησε επίσης, η εκτέλεση του αφεντικού της «Greek Mafia» Βασίλη Στεφανάκου έξω από το «στρατηγείο» του στο Χαϊδάρι και πρόσφατα του επίσης παλιού συνεργού του Καραγιάννη που πλέον είχε προσεγγίσει την συμμορία του Στεφανάκου, του Γιώργου Λίτσα, γνωστού και ως «Μπου» ή «Μπούμπι», έξω από το σπίτι του στους Αγίους Αναργύρους.
Τελευταίος κρίκος σε αυτή την αιματηρή βεντέτα, ο ίδιος ο Καραγιάννης και έτσι πλέον δύο αφεντικά της νύχτας από αντίπαλες πλευρές, είναι ανάμεσα στους νεκρούς αυτού του ατελείωτου πολέμου των μαφιόζων που σίγουρα θα προκαλέσει ανακατατάξεις στην ηγεσία της μαφίας και θα αναδείξει παλιά και νέα πρόσωπα στο προσκήνιο της νύχτας.
Πλέον, οι άντρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, εξετάζουν καρέ-καρέ το υλικό του κλειστού κυκλώματος επιχείρησης που κατέγραψε τις κινήσεις τους, λαμβάνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και αναμένουν τα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, αισιοδοξώντας ότι ίσως αυτή την φορά να έκαναν ένα λάθος που να οδηγήσει σε ένα τέλος την αιμοσταγή τους «καριέρα» ΘΟΔΩΡΗΣΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ/ NEWS247 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πυροβολισμοί στο Παλαιό Φάληρο - Ένας τραυματίας

Παλαιό Φάληρο: Κατέληξε ο άνδρας που δέχτηκε πυροβολισμούς

No comments:

Post a Comment

wibiya widget