Friday, June 22, 2018

Σε αυτό το σημείο έθαψαν τον Π. Δουρουντάκη! Τον είχαν σκεπάσει με χαλίκια- Το αυτοκίνητο ήταν μέσα σε λάκκο (ΕΙΚΟΝΕΣ)


«Καταιγιστικές» οι εξελίξεις σε μια υπόθεση που συγκλόνισε την Κρήτη, καθώς εντοπίστηκε το πτώμα του άτυχου κτηνοτρόφου που είχε εξαφανιστεί τον Μάρτιο, του Παντελή Δουρουντάκη.
Το πτώμα όπως και το αυτοκίνητο με το οποίο είχε φύγει το απόγευμα της Τετάρτης 7 Μαρτίου, βρέθηκαν σε περιοχή του Αλικιανού στα Χανιά.


Όπως γράφει το flashnews, το πτώμα όπως και το αυτοκίνητο του 70χρονου, βρέθηκαν σκεπασμένα από χαλίκια και χώμα σε χωράφι στον Αλικιανό στο οποίο ο ιδιοκτήτης του εκτελούσε εργασίες διαμόρφωσης.
Το αυτοκίνητο το είχαν ρίξει σε έναν λάκκο και το κάλυψαν ενώ σε κοντινό σημείο είχαν καλύψει και την σορό του 70χρονου.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, μετά την δολοφονία του 70χρονου, οι δράστες μετέφεραν το αυτοκίνητο με τον νεκρό σε νταλίκα και στην συνέχεια τον πήγαν στην περιοχή του Αλικιανού, όπου και τον έθαψαν προκειμένου να μην βρεθεί κάποιο ίχνος στην διάρκεια των ερευνών.
Πάντως πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης του χώρου δεν εμπλέκεται στην υπόθεση και η επιχείρηση έγινε εν αγνοία του από τους δράστες, οι οποίοι φαίνεται πως γνώριζαν την περιοχή και είχαν σχεδιάσει την πράξη τους.
Μάλιστα στην διάρκεια των αστυνομικών ερευνών για την εξιχνίαση της υπόθεσης, η νταλίκα είχε οδηγηθεί στο χώρο του πρώην Αστυνομικού Τμήματος Σούδας.
Εξάλλου, τα δύο αδέλφια που έχουν συλληφθεί, 44 και 39 ετών, ομολόγησαν την πράξη τους και το πρωί οδηγούνται στον Ανακριτή για την απολογία τους.

«Έσπασε» ο ένας αδελφός
Όπως αναφέρει το cretalive, οι ίδιοι οι κατηγορούμενοι ήταν που υπέδειξαν το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του άτυχου Παντελή Δουρουντάκη καθώς και το αυτοκίνητό του, ενώ ανατριχίλα προκάλεσε η διαπίστωση ότι ο 70χρονος και το όχημα βρέθηκαν θαμμένοι στο ίδιο σημείο όπου είχε ψάξει η Αστυνομία, από την πρώτη ημέρα της εξαφάνισης.
Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν στην περιοχή του Αλικιανού, σε απόσταση μόλις ενός μέτρου από το σημείο όπου είχαν σκάψει, καθώς από την αρχή φαίνεται πως υπήρχε συγκεκριμένη πληροφορία στις Αρχές.
Σύμφωνα με νομικούς κύκλους έχει ομολογήσει ο ένας από τους δύο αδερφούς, υποδεικνύοντας το σημείο ενόψει και των σημερινών απολογιών.

Πηγή: cretaliveflashnews

No comments:

Post a Comment

wibiya widget