Tuesday, February 12, 2013

Hλίας Ντωνούδης:Βλέπω, ακούω, διαβάζω και (…ενίοτε) πικροσχολιάζω!


10 Feb 2013
ΣΥΖΗΤΟΥΝ δύο φίλοι:
- Τι θα ντυθείς στις Αποκριές;
- Καρέκλα, μπας και μου «κάτσει» καμία!
ΔΥΣΚΟΛΟΙ καιροί και…  «σε αυτό»;
Όλα τα πήρε τελικά σβάρνα η ριμάδα η κρίση…
Όλα…
ΜΙΑ κρίση, όμως, που κάνει διακρίσεις.
Και είναι άδικο, πολύ άδικο.
Γιατί με τους μηνιαίους μισθούς κάποιων επώνυμων, μπορούν να ζήσουν οικογένειες.
Πολλές ο ι κ ο γ έ ν ε ι ε ς…
ΔΙΑΒΑΣΑ για παράδειγμα, ότι η Ελένη Μενεγάκη στον Alpha, αμείβεται με 80.000 ευρώ το μήνα και κόντεψα να πέσω από την καρέκλα μου.
Αλήθεια είναι ή πλάκα μας κάνουν;
ΤΗΝ ίδια στιγμή και ενώ άλλοι, απλοί, ανώνυμοι και…καθημερινοί πεινάνε, η Ρένια Λουιζίδου, που την ξαναβλέπουμε στο «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» και πολύ χαιρόμαστε, ομολόγησε σε μεσημβρινή εκπομπή ότι διακόπηκαν και πάλι τα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1 «Το αμάρτημα της μητρός μου», για τον απλό λόγο ότι οι συντελεστές της (ηθοποιοί, τεχνικό προσωπικό) είναι απλήρωτοι!
«ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ να δούμε τι θα γίνει. Εμείς θέλαμε να συνεχίσει, φυσικά, αλλά με μία δίκαιη συνθήκη. Γιατί στην τηλεόραση, έχει γίνει καθεστώς πια να μην πληρώνονται οι δουλειές» είπε η πολύ καλή ηθοποιός Ρένια Λουιζίδου, και η Ελένη συνεχίζει να ζει σαν βασίλισσα με τους ηγεμονικούς μισθούς της.
Μεταξύ μας; Και 80.000 να μην είναι, σίγουρα κάτω από 50.000 ευρώ το μήνα αποκλείεται να είναι.
Και αυτό είναι πρόκληση σε εποχές εθνικής λιτότητας!
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ήταν ο ηθοποιός, Γιάννης Μποσταντζόγλου, σε απογευματινή εκπομπή καθώς αναφέρθηκε στους λόγους που χώρισε με τη σύζυγό του, Δήμητρα Παπαδήμα, επίσης ηθοποιό.
Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε στην εκπομπή "Fthis" της Σταματίνας Τσιμτσιλή: «Ροχαλίζω σαν γουρούνα, θέλω να καπνίζω». Από την άλλη, η πρώην σύντροφός του «δεν θέλει γιατί είναι της υγιεινής» όπως είπε χαρακτηριστικά.
«Χλαπακιάζω 10 σουβλάκια με τα πάντα, πατσάδες, κοκορέτσι. Αυτά είναι που ενοχλούν τη Δήμητρα και με ενοχλούν και εμένα, αν δεν τα κάνω. Πάντως, όλο αυτό είναι αγαπησιάρικο που ζούμε και είμαστε πολύ καλύτερα από ό,τι ήμασταν πριν, που ζούσαμε μαζί» συμπλήρωσε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.
ΝΑ λοιπόν μια καλή ιδέα για…  ανώδυνο διαζύγιο.
«Πλακωθείτε» στα σουβλάκια, στους πατσάδες, στα κοκορέτσια και νάτη η σωτηρία!
Καλή σας επιτυχία και από σουβλάκια δόξα ο θεός.
Μια βόλτα στο Όκλι και το διαζύγιο στο πιάτο!
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ γύρος του «χορευτικού» του ΑΝΤ1 αύριο Κυριακή (εμείς το βλέπουμε Δευτέρα βράδυ) και οι ετοιμασίες για ένα καλό και εντυπωσιακό πρόγραμμα.
Έτσι, έγινε γνωστό ότι εκτός από την τριάδα που έμεινε (Λάουρα, Ντορέττα και Ηλίας) θα χορέψουν και ο νικητής του περυσινού σόου Αργύρης Αγγέλου, αλλά και ο Χρήστος Φερεντίνος.
ΕΓΙΝΕ γνωστό ακόμη ότι καλεσμένη θα είναι και η αοιδός, Αγγελική Ηλιάδη, που δεν πήγε την περασμένη Κυριακή, λόγω τραυματισμού της…
Ε, μπορεί να είχε άλλες δουλειές η κοπέλα, γιατί ακούστηκε ότι «κάτι τρέχει» με τον τερματοφύλακα της εθνικής μας ομάδας, Μιχάλη Σηφάκη.
Και επειδή η ζήλεια περισσεύει αυτόν τον καιρό στην πατρίδα μας, έτρεξαν κάποιοι να γράψουν στο διαδίκτυο ότι «το βρήκε πάλι το τεκνό η Αγγελική».
«ΝΑ ήταν η ζήλεια ψώρα θα κόλλαγε όλη η χώρα» δεν λένε;
Αντί να χαρούνε που ο εθνικός μας πορτιέρο θα έχει κάτι καλό να…  προπονείται.
Το μοναδικό πρόβλημα που βλέπω εγώ στη σχέση αυτή, αν υφίσταται, είναι ότι ο Μιχαλάκης αγωνίζεται στο βελγικό πρωτάθλημα…
«ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ήταν ένα από τα πιο τρομακτικά πράγματα που προσπάθησα να κάνω στη ζωή μου» δήλωσε ο ηθοποιός, Ashton Kutcher, σχετικά με την απόφασή του να ενσαρκώσει στην ταινία «jOBS» την ιδιοφυΐα στο χώρο των υπολογιστών, Steve Jobs.
Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Sundance, στη Γιούτα, περίπου ενάμιση χρόνο μετά το θάνατο του Steve Jobs, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.
Όντας και ο ίδιος επιχειρηματίας στο χώρο των ψηφιακών μέσων, ο 34χρονος ηθοποιός είπε ότι υποδύθηκε "έναν άνθρωπο που απέτυχε και επέστρεψε δριμύτερος. Νομίζω ότι όλοι μας μπορούμε να κατανοήσουμε μέχρι ενός σημείου τη ζωή του".
ΓΙΑ να σας βοηθήσω, ο κινηματογραφικός Στιβ Τζομπς, είναι ο πρώην της Ντέμι Μουρ και νυν της Μίλα Κούνις, που πέρυσι είχε ψηφιστεί πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη…
Έτσι πληροφοριακά για να μη σας πιάνουν και αδιάβαστους…
Η Δέσποινα Βανδή, μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη, θα παρουσιάσουν τελικά τον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον.
Η ανάδειξη του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο μουσικό διαγωνισμό-πανηγύρι, στο Μάλμε της Σουηδίας, θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου.
Άντε να δούμε το Δεσποινάκι και σε ρόλο παρουσιάστριας γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει ο χρόνος…
πηγή: ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

No comments:

Post a Comment

wibiya widget