Saturday, February 16, 2013

Στην Αθήνα η κηδεία του πρέσβη Δ. Άννινου,στην Κεφαλονιά η ταφή του.Δηλωσεις Πάνου Άννινου πριν αναχωρήσει απο Μελβούρνη

Ο  Πρέσβης Δημήτρης Άννινος με τον αγαπημέ νο του γυιο,Παναγιώτη , σε μια απο τις επισκέψεις του στη Μελβούρνη, όταν ήταν πρέσβης στη Νεα Ζηλανδία. Φωτογραφία Δ.Παπαγεωργίου/ΕΦΗΜΕΡΙΣ 

'"Επιθυμία του πατέρα μου,Δημήτρη Άννινου, ήταν να ταφεί στην αγαπημένη του πατρίδα, την Κεφαλονιά και αυτό θα κάνει  οικογένειά μας",δήλωσε χτές βράδυ στην "ΕΦΗΜΕΡΙΣ",απο τη Μελβούρνη,λίγο πριν μπεί στο αεροπλάνο της EDIHAT,για την Αθήνα ο Πάνος Άννινος ,γιος του αποθανόντος Έλληνα πρέσβη στο Μεξικό Δ. Άννινου.
Ο απροσδόκητος και τραγικός θάνατος του πρωην Γεν. προξένου της Μελβούρνης,έγινε η κύρια συζήτηση των Ελλήνων της Μελβούρνης απο την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστός ο χαμός του.
Όλοι είχαν να πουν ένα καλο λόγο για τον αγαπητό και χαμογελαστό πρόξενό τους που δεν έκρυβε την αγάπη του για την πατρίδα , την παροικια και τον ..Ολυμπιακό..!!
Και σε όλες τις συζητήσεις τονίζονταν το γεγονός πως έφυγε μια μέρα μετα την ορκομωσία του ως Έλληνας πρέσβης στο Μεξικό!
Η σύζυγος του εκλιπόντος κ Φρόλη,η οποία αφού τακτοποιήσει τα απαραίτητα για τη μεταφορά της σορρού απο το Μεξικό επιστρέφει  στην Αθήνα όπου με την κόρη της Χαρά και τον γιό της Παναγιωτη θα φροντίσουν για τα της κηδείας.
Στο αεροδρόμιο αποχαιρέτησε τον Παν. Άννινο ,φανερά συγκινημένη, η Γενική πρόξενος της Ελλάδας στη Μελβούρνη κ Ελένη Λιανίδου,και αρκετοί ακόμα φίλοι του και φίλοι του πατέρα του.
Μιλωντας προς την εφημερίδα μας ,ο κ. Πάνος Άννινος ,ευχαρίστησε όλο τον Ελληνισμό της Μελβουρνης για την συμπαράσταση  του προς τον ίδιο,τη μητέρα του και την αδελφή του.




No comments:

Post a Comment

wibiya widget