Monday, February 18, 2013

TA ..ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΑ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΣΤΟ ΦΒ


Μιλάς για την οικονομία της χώρας και βρίσκεις τρόπους για την έξοδο απ την κρίση , ενώ δεν ξέρεις να κάνεις φορολογική δήλωση , για απόδοση ΦΠΑ τριμήνου δεν το συζητώ .
Μιλάς για κοιτάσματα φυσικού αερίου και πόσα θα κερδίσουμε απ αυτά ενώ δεν ξέρεις να ξεχωρίσεις το Liquid Natural Gas απ το Natural Gas Liquids και τι είναι το TCF .
Μιλάς για περιβαλλοντική καταστροφή που ΘΑ προκαλέσει επιχείρηση , ενώ δεν ξέρεις τι είναι Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων , τι είναι περιβαλλοντική νομοθεσία (εναρμονισμένη στη χώρα μας με ΕΕ) , ποιος ελέγχει , ποιος και τι υποχρεώσεις έχει .
Είσαι γνήσιος Ελληναράς παντογνώστης (φταίει το DNA σου) , δεν είμαστε όμως όλοι ηλίθιοι για να ανοίγουμε κουβέντα μαζί σου , δεδομένου ότι είσαι χαμένη υπόθεση .

1 comment:

  1. Είσαι μάγκας, ωραίος, σίγουρα πτυχιούχος και ξέρεις τί λές..Και πρίν και τωρα και αύριο,τέτοια μυαλά θέλουμε στν Ελληνική βουλή γιατί παρατράβηξε ο φραμπαλάς,ο τζερτζελές και ο κακός τους φλάρος του κάθε μακάκα που λόγω γνωριμιών μπήκε εκει που δεν έπρεπε και μας διέλυσε τη χώρα..Προχωρει ..
    ΚΑΡΔΙΤΣΑ..

    ReplyDelete

wibiya widget