Saturday, February 23, 2013

ΒΒQ Τρικαλινων,Νεοι Τρικαλινοί και άλλοι Ελληνομελβουρνιώτες

  Η κρίση έφερε και υπερήλικες στην Αυστραλία,τηνκ Μανάκα απο τα Τρίκαλα ..
 όπου ο αγαπημένος της γυιός Βασίλης Μανάκας ,ήρθε με τηνοικογένειά του στηνΜελβούρνη την Αυστραλογεννημένη Χριστίνα και τα παιδιά τους και για να μη μείνει μόνη της η μητέρα ήρθε στην Αυστραλία προς τερψιν των εγγονιών της που τρελλαινονται για τα φάγητά της και τις απίθανες πίττες της.

 Βράζει η Μελβούρνη τον τελευταίο καιρό και πολλές προτιμούν το ποδήλατο για μετακινήσεις..και ..δροσιά...
 Η Ζεστη παραλύει αλλά και τα πολλά υγρά, επεκτείνουν τα εμπρόσθια πολλών που δύσκολα μπορουν να μετακινηθουν.. Παράδειγμα ο μίστερ Πέτρος..
 Μια ιστορική φωτογραφία δημοσιεύει για την οικογένεια του Γιώργου Ράπτη η εφημερίδα του χωριού του Καρυά,ή Κολοκοτρωνίτσι, όπως το γνωρίζουμε όλοι πια.  Η πρωτη φωτογραφία δειχνει την οικογένειά του,πριν 40 χρόνια!!!! όσα περίπου έχει κι αυτός στην Αυστραλία..
 Ο πρώην πρόεδρος των Τρικαλινών Βαγγέλης Θεοδώρου,με τη σύζυγότου Γεωργία διασκέδασε στο προχθεσινό ΒΒQ του Συλλόγου με 40 και πλέον συγγενείς και φίλους που κάλεσε και ήρθαν.. Φυσικά πολλοί ακόμα πήγαν και χόρτασαν φαί,χορό και ποτό..
 Πολλά τα ψητά, οι πιττες κ.α για τα 15 δολλάρια που έδωσαν και όλοι έφαγαν όσο ήθελαν..
 ...και φυσικά χόρεψαν..
 Το ένα απο τα 2 τραπέζια του πρώην προέδρουμε επικεφαλής τον κ.και τν κ.Μαγκούτη,το θύμιο, το Μανώλ και πολλούς ακόμα.
Όχι τα τσιγκέλια που βλέπετε εδώ δεν ειναι απο τα Τρίκαλα, είναι απο τους Βαρειάδες των ιωαννίνων, που έφερε ο Κωστας Παππάς στην ταβέρνα Ντίνος και τα απολαμβάνουν τωρα οι ιδιοκτήτες του Αχίλλειον του Κόμπουργκ και οι φίλοι τους 

No comments:

Post a Comment

wibiya widget