Monday, May 20, 2013

Εκατοντάδες αποχαιρέτησαν τό Νίκο Πάρη,παλιό εκφωνητή του 3ΖΖ.


Εκατοντάδες Έλληνες της Μελβούρνης αποχαιρέτησαν χθες ΄Παρασκευη τον παλιο Ραδιοεκφωνητή και αθλητικογράφο του 3ΖΖ της Μελβούρνης ,Νίκο Πάρη. Ο Νικόλας στις αρχες της 10ετίας του 1970 είχε ραδιοφωνικό πρόγραμμα και κάθε Δευτέρα μας έλεγε τις αθλητικές ειδήσεις..Ήταν ε΄νας ήσυχος και απλός άνθρωπος και με τη μπάσσα φωνη΄του ενημέρωνε την παροικία περι των αθλητικών γεγονότων. Ο Νικος υποφερε τον τελευταιο καιρό απο την επάρατο νόσο και τελικά υπέκυψε. Η κηδεία του θα τελεσθεί την Παρασκευή 24 Μαίου 1μμ ,απο τον Ευαγγελισμό στο 186 Βικτορια παρέιντ, Ήστ Μέλμπουρν.
Στη σελιδα της αγαπημένης του κόρης Σοφίας, διαβάζουμε.

My father's funeral is 1pm Friday the 24th May at Greek Orthodox Church Evangelismos 186 Victoria Pde East Melbourne. Viewing is on Thursday 23rd at 6 pm at Victoria Funerals 415-417 Victoria street Brunswick
Στην κόρη του και στους οικείους του απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.


Ο Νικ Παρις,κάτω απο το κόκκινο σηματάκι και με τον καφέ στα χέρια του, σεμια εκδρομη οπου τραγουδουσαν Σοφια Κολλητηρη Αλεκος Κιτσακης κ.α. Καλό ταξίδι καλέ μας φίλε.. Δ.Π.

Τι γραφει απο την Αθήνα ο παλιος του φίλος ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ

Άλλος ένας φίλος από τα παλιά μας άφησε Χρόνους. Ο Αγαπημένος φίλος όλων μας που το ξέραμε και τον είχαμε συνεργάτη στο "Ελεύθερο Ραδιοφωνκό σταθμό" 3ΖΖ "Τον μόνο Σταθμό που έχουν πρόσβαση όλοι οι Συμπάρικοι. Ο Νίκος ήταν ο Πιο αγαπητος σε όλους μας γιατί ήταν χιουμορίστας και έξω καρδιά. Ακόμη ένα θλιβερό Καθήκον λοιπόν Φίλε Δημήτρη. Μετά τον Αντώνη Τούμπουρο, να απευθύνεις εκ μέρους μου το Ύστατο Χαίρε και στον Νίκο και τα θερμά μου συλληπητήρια στην Οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το Αυστραλιανό χώμα που μας ανεχόταν και τώρα θα τον σκεπάσει.!!!

 Σήμερα Παρασκευή 24/5/13 Κηδεία του

Η οικογένειά του και το γραφείο Τελετών εξέδωσαν την παρακάτω αγγελία 


1 comment:

  1. Άλλος ένας φίλος από τα παλιά μας άφησε Χρόνους. Ο Αγαπημένος φίλος όλων μας που το ξέραμε και τον είχαμε συνεργάτη στο "Ελεύθερο Ραδιοφωνκό σταθμό" 3ΖΖ "Τον μόνο Σταθμό που έχουν πρόσβαση όλοι οι Συμπάρικοι. Ο Νίκος ήταν ο Πιο αγαπητος σε όλους μας γιατί ήταν χιουμορίστας και έξω καρδιά. Ακόμη ένα θλιβερό Καθήκον λοιπόν Φίλε Δημήτρη. Μετά τον Αντώνη Τούμπουρο, να απευθύνεις εκ μέρους μου το Ύστατο Χαίρε και στον Νίκο και τα θερμά μου συλληπητήρια στην Οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το Αυστραλιανό χώμα που μας ανεχόταν και τώρα θα τον σκεπάσει.!!!

    ReplyDelete

wibiya widget