Thursday, September 5, 2013

Καλημέρα Ήλιε ..ΣΟΚ και ΑΜΟΚ για το..ΠΑΣΟΚ και το θρίαμβο του ΓΑΠ!!

Δεν έπεφτε καρφίτσα  και έξω και μέσα και όπου υπήρχε χωρος στο ΙΣΤΑΜΕ..


Ζορίστηκαν πολύ..

Ναί, πάρα πολλοί..ζορίστηκαν με το αντάμωμα των ΠΑΣΟΚων για τα 39χρονά του..
 στο Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου ΙΣΤΑΜΕ.. 
Δεν το περίμεναν οι δύστυχοι ..

Εκεί που νόμιζαν  και κορόιδευαν ότι "το συμπόσιο γίνεται με άτομα που χωράνε σε ένα τραπέζι'' (έτσι μαςέλεγαν  κάτι μειράκια ραδιοφονικά και μας ζητούν συνέχεια να ανοίξουμε "Το ΒΗΜΑ" αλλα..   "μπερδεψαν  τη βούρτσα με τμπούτσα"),  έπαθαν ΣΟΚ απο τις ατέλειωτες ουρές    που σχημάτιστηκαν   στον ΤΑΥΡΟ..!!


Ακόμα και τωρα, πολλές ωρες  ώρες μετα που είδαν τον πράσινο ¨ΗΛΙΟ να ανατέλει και  να τσουρουφλίζει,ενω αυτοι  περίμεναν να τον ιδούν σβησμένο.. και κομμένον σε Φαρσαλινό χαλβά  να μοιράζεται  στους  πάγκους ..τρέχουν λές και τους κυνηγάει κάποιος ταυρος και φυλάνε καλα τον πισινό τους,φοβούμενοι φυσικά τα κέρατα!!!


Και προχτες  και χτες και σήμερα όλα τα.. καλα παιδιά που ακούνε ΠΑΣΟΚ και βγάζουν σπυράκια  δεν μπορουν να πιστέψουν ότιδεν έγινε η Κηδεια του,όπως περίμεναν..και σαν σχιζοφρενείς επικαλούνται Ελληνοφρένεια και λένε ότι τους λέει ο ..γκώλος τους..


Το μόνο που βρήκαν να πουν είναι ότι Γιωργος και Κινέζος (Σημίτης ) δεν έκαναν κανένα ..σαρδάμ..

και ενω ψελλίζουν ότι χειροκροτήθηκε  ο ΓΑΠ  ..που να τολμήσουν να βάλουν βίντεο και κασσέτες με την ομιλία του που συγκλόνισε..

Ευτυχώς δεν ήταν να δουν κι απο κοντά ότι φευγοντας χιλιάδες έτρεχαν να του σφίξουν το χέρι ..να του μιλήσουν,να του πουν πως αρχίσαμε να ελπίζουμε

Κρίμα που δεν άκουσαν αυτους οι νεολαίοι και ολοι οι άλλοι και δεν τον πεταξαν έξω απο το ΙΣΤΑΜΕ  όπως έγινε στη.. Σάμο..!!!
Ούτε περίμεναν ότι σήμερα θα γράφονταν άρθρα σαν του ΠΟΛΙΤΗ των ΤρικάλωνΗ σύγκριση των τριών... 

 Καλημέρα Ελλάδα ..Αρκετα σε ταλαιπωρησαν οι βάρβαροι.ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ   ..καθηγητές που δεν σεβάστηκαν ποτε τίποτα..
Ο ΄΄ηλιος του ΓΑΠ όσο κιαν προσπαθουν να τον σβήσουν να τον βομβαρδίσουν τόσο πιο πολύ λάμπει και δίνει ελπίδες στον ταλαίπωρο λαό μας..Ναι δεν πίστευαν να δούνε συγκινητική επιστολή ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ ενός πολίτη προς τον Γ.Α.Παπανδρέου... http://pame-mazi.blogspot.gr/2013/04/blog-post_24.html
Αρκετά τα ψέμματα..

.. τα ματαλέμε..

Δ.ΠΑ Νικος





No comments:

Post a Comment

wibiya widget