Tuesday, December 2, 2014

Τα Ελληνόπουλα της Μελβούρνης τα κατάφεραν και στο θέατρο

Απο το .Ελληνικό Πρόγραμμα Ραδιοφωνίας SBS Aυστραλίας,αναρτήθηκαν στο ΦΒ κείμενα και φωτογραφίες   που έχουν πολύ ενδιαφέρον και σας τα παρουσιάζουμε και στην  efhmeris.blogspot.com

Την πρεμιέρα της είχε η παιδική θεατρική ομάδα του Δημιουργικού Κέντρου Δράματος και Τεχνών της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης την περασμένη Πέμπτη, παρουσιάζοντας μια διασκευή του κλασικού παραμυθιού του Χ.Κ. Αντερσεν, "Μολυβένιος Στρατιώτης", στο Andrianakos  Centre  του  Alphington Grammar School.

Τα παιδιά μπήκαν σε ρόλους παιχνιδιών, που συναντώνται συνήθως σε όλα τα παιδικά δωμάτια, όπως κούκλες, αεροπλανάκια, τρενάκια, ζωάκια, μπάλες, σβούρες, μια μπαλαρίνα, ένα στρατιωτάκι και ένας παλιάτσος. Τα παιχνίδια αυτά ζωντανεύουν κι εισερχόμεθα στον κόσμο τον δικό τους που λίγο πολύ μοιάζει με τον δικό μας ανθρώπινο κόσμο.



Τα παιδιά με θάρρος και αυτοπεποίθηση στήριξαν τον ρόλο τους και το λόγο τους, εκφράστηκαν με όρεξη και κέφι. Συγκίνησαν τους θεατές με την τόλμη τους και με το όλο θέαμα που είδαν.



Οι γονείς κατενθουσιασμένοι χειροκρότησαν και αισθάνθηκαν υπερήφανοι για την επίδοση των παιδιών τους.

Σημειώνεται ότι την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, στις 11πμ, θα δοθεί η δεύτερη παράσταση στο Ελληνικό Κέντρο Σύγχρονου Πολιτισμού της Κοινότητας, που λειτουργεί στο νεόδμητο κοινοτικό κτίριο στη γωνία των οδών Λόνστντεϊλ και Ράσελ.


No comments:

Post a Comment

wibiya widget