Monday, December 29, 2014

Καλημερόσπερα απο την προεκλογικήν΄Ελλάδα.Good morning.με ΕΚΛΟΓΕΣ και ΓΑΠ

Eπι τέλους.. Ο ''έλληνοέλληνας''  ήρθε ξανα  ΣΤΑ ΊΣΙΑ ΤΟΥ!!
Εκλογές ΡΕΕΕΕ... Ξέρεις τι θα πεί εκλογές χειμωνιάτικα;
Σαμαρας.τέλος,Τσίπρας κερνάει "τσίπρα"-τσίπουρα,και μεθάει μόνος του με τους παλιους και καινούργιους επαναστάτες που βλέπουν και φωνάζουν ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ(μέ ψήφους Χρυσής Αυγής και κομπίνες καμένου-Χαικάλη..Ο  Βενιζέλος που έτρεχε στα παγκόσμια..σαλόνια .άντε να μπαίνει τώρα σε βρωμοκαπνισμένα καφενεία  για να ζητάει "ψήφια" ,με πουκάμισο εργατικό,χωρίς παπιόν..!!! Πωπω χυδαιότης
Και σα να μη του φτάνουν όλα αυτα βλέπει τα ΓΑΠάκια να ξεσπαθώνουν και να τα λένε λίγες ώρες μετά τη χασούρα..¨:

"Πάμε πολύ δυνατά...
Τους αφήνουμε μόνους...
Βενιζέλους και λοιπά απολειφάδια...
Μία-δύο μέρες και ...φύγαμε..
Με Γιώργο Παπανδρέου...: 

Harris Kodopoulos

Και ο ίδιος ,ο Χάρης Κοντόπουλος,με άλλο σχολιο τα "χωνει" σε όλους τους πρωτοκλασσάτους..
ΓΡΑΦΕΙ:
Ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές....αναστήθηκε...
Αναστήθηκε (πολιτικά) ο Λαλιώτης και θυμήθηκε το ....ΠΑΣΟΚ...
Που το έχει....ξεζουμίσει ο ίδιος και τα φυντάνια του..
Μερικά από αυτά ήταν ο περίφημος Πέτρος Κωστόπουλος ο lifestyle και ο εξαφανισμένος Π. Ευθυμίου...καθώς και αρκετά στελέχη που έχουν ενσωματωθεί στον Σύριζα...
Ηταν αυτός (ο Λαλιώτης) που έφερε το 1989 στο ΠΑΣΟΚ και στον Ανδρέα Παπανδρέου τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον οποίο και-έκτοτε-στηρίζει..
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, άνετα, ως ο μοιραίος άνθρωπος για το κίνημα...
Ο καταστροφέας του...
Ανθρωπος του ΔΟΛ ο Λαλιώτης είχε το θράσος να βγει στην επιφάνεια...
Να απευθυνθεί στον Γιώργο Παπανδρέου και να κάνει...συστάσεις να μην κάνει νέο κόμμα και να συμβάλει στην διαμόρφωση μιας αυτόνομης στρατηγικής του ΠΑΣΟΚ, για να μην είναι «προσάρτημα κανενός».
Τι μας λες ρε Κωστάκη...?
Γιατί δεν ανέλαβες καμία παρόμοια πρωτοβουλία στα 2,5 χρόνια ηγεσίας του Βενιζέλου, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος να οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ στη σημερινή του κατάντια. ??
Αντίθετα, περιορίστηκες απλά να παρίστασαι στις επετείους του Κινήματος, δείχνοντας ότι στηρίζεις τον Βενιζέλο και την πολιτική του.
Ας μην ξεχνάμε Κωστάκη πως στην εσωκομματική αντιπαράθεση του 2007, τάχθηκες υπέρ του Βαγγέλη Βενιζέλου, του οποίου ενίσχυσες τον ανύπαρκτο, τότε, κομματικό του μηχανισμό, με στελέχη της άμεσης επιρροής σου και με ισχυρές προσβάσεις στη βάση του Κινήματος.
Παρόλα αυτά, ο Γιώργος Παπανδρέου, μετά την επικράτησή του, σε τοποθέτησε στη θέση του Προέδρου του Ιδρύματος Ανδρέας Παπανδρέου, την οποία αποδέχθηκες ευχαρίστως...
Και έχεις το θράσος να κάνεις συστάσεις και παραινέσεις....
Γύρνα πάλι στην ανυπαρξία σου.....
 Αυτά βεβαίως εν αναμονή του Γιώργου, να προχωρήσει σε άλλο Κόμμα και έχει τη μεγάλη υποστήριξη των παλιών μελλών του κινήματος.
¨Ενα Κόμμα που δεν θα υπάρχουν λαμόγια και θα τιμωρούνται οι κλέφτες..
Κάτι σαν αυτά που γνωρίζουν οι ΑΠΟΔΗΜΟΙ στις χώρες που ζουν!!!
Οι απόδημοι κυριολεκτικά στην αφάνεια με τη "σκληρή δεξιά" που ανέστησε με τη βοήθεια του Βενιζέλου ο Σαμαράς, βλέπουν με καλο μάτι να προχωρήσει σε νέο κόμμα ο Γιωργος ,γιατί με τα αρπακτικά που έπεσαν στην Ελλάδα σε λίγο θα αγνοείται το μέλλον της.
Τέλος πάντων,σε λίγες ώρες θα φανούν όλα για το τί μέλλει γενεσθε!!  
ΕΜΕΙΣ θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε το κλίμα με σχόλια και ότι  δεν βρίσκετε στα καλωδιακά κανάλια και τα ελεγχόμενα ΜΜΕ.
Τα λέμε
Δ.Π





No comments:

Post a Comment

wibiya widget