Sunday, March 11, 2018

Νίκη του ΠΑΟΚ με 1-0 και διακοπή του αγώνα έγραψε ο διαιτητής

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΝΟΒΑ ο διαιτητής έγραψε ότι το αποτέλεσμα ήταν 1-0 αλλα άρχισαν οι καυγαδες κι ότι η Αεκ έφυγε απο τον αγωνιστικό χωρο μετα την είσοδο τοου Σαββιδη και δεν επέστρεφε λόγω τρομοκρατίας 

Σε οριστική διακοπή οδηγήθηκε το παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ μετά την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο.
Μετά από περίπου δύο ώρες διαβουλεύσεων, ο διαιτητής Κομίνης αποφάσισε την οριστική διακοπή του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.




ΕΤΙΚΕΤΕΣε οριστική διακοπή οδηγήθηκε το παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ μετά την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώροΜετά από περίπου δύο ώρες διαβουλεύσεων, ο διαιτητής Κομίνης αποφάσισε την οριστική διακοπή του ΠΑΟΚ-ΑΕ
Αφορμή για την εισβολή του Σαββίδη στάθηκε το γκολ του Βαρέλα στο 90’ που δεν μέτρησε καθώς ο διαιτητής Κομίνης με τον βοηθό Ποντίκη υπέδειξαν σε θέση οφσάιντ τον Μαουρίσιο και το 0-0 δεν άλλαξε στο ντέρμπι.
Ο μεγαλομέτοχος του «δικεφάλου του βορρά» έφυγε από τη σουίτα του και κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο σε έξαλλη κατάσταση και κατευθυνόμενος προς τους διαιτητές ζήτησε το λόγο για το ακυρωθέν τέρμα.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ, νωρίτερα ενημέρωσε επίσημα ότι δεν πρόκειται να βγει ξανά στον αγωνιστικό χώρο «κάτω από συνθήκες τρομοκρατίας». 
Η ακριβής αιτιολογία για τη διακοπή του ντέρμπι θα γίνει γνωστή μέσα από το φύλλο αγώνα ενώ οπως όλα δείχνουν, η υπόθεση θα οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες.
Εν τω μεταξύ, το μεσημέρι της Κυριακής, σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και των ΜΑΤ έξω από το Αλεξάνδρειο.
Πηγή: sport-fm.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget