Friday, March 9, 2018

Πάτρα.'Ελεύθερος' ο Αρτέμης Σώρρας και η συζυγός του,με νέα απόφαση δικαστηρίου

Εκδικάστηκε στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών η υπόθεση απάτης του Αρτέμη Σώρρα σε βάρος του κουμπάρου του. Σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί σε 8 χρόνια κάθειρξη, ενώ σήμερα το δικαστήριο «έριξε» την ποινή στα 3 έτη.
Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγος του, καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης τριών ετών μετατρεπόμενη προς 10 ευρώ την ημέρα από το Εφετείο Πάτρας, για την γνωστή υπόθεση της απάτης σε βάρος του πατρινού δικηγόρου Φώτη Λεπίδα.
Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο αναγνώρισε το ελαφρυντικό της έμπρακτης μετανοίας καθώς είχε καταβάλει τα χρήματα στον αντίδικο του. Ουσιαστικά πλέον ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του εξαγοράζοντας την ποινή τους είναι πλέον ελεύθεροι. Υπενθυμίζεται, ότι σε βάρος του Σώρρα εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της έγκληματικης οργάνωσης.
Και σήμερα πάντως, στα Δικαστήρια της Πάτρας ήσαν συγκεντρωμένοι αρκετοί οπαδοί του οι οποίοι δήλωσαν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της έκβασης της δίκης.
Πάντως ο δικηγόρος Φώτης Λεπίδας άφησε αιχμές κατά της δικαιοσύνης λέγοντας πως με αυτή την μικρή ποινή ουσιαστικά προστάτεψε τον επικεφαλής της Ελλήνων Συνέλευσις την οποία μάλιστα χαρακτήρισε εγκληματική οργάνωση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ VIDEO EΔΩ

No comments:

Post a Comment

wibiya widget