Tuesday, March 13, 2018

ΑΘΗΝΑ. Στις γραμμές του τραμ,πάρκαρε αυτοκίνητο


Ακόμη ένας Έλληνας οδηγός ξεπέρασε τον εαυτό του και έκανε αυτό που κάποιοι δυσκολεύονται,  με μεγάλη ευκολία, να παρκάρει πάνω στις γραμμές του Τραμ, στο Παλαιό Φάληρο και να αφήσει εκεί το αμάξι του.
Εξάλλου, στην Ελλάδα και δη στην Αθήνα έχουμε δει τα πάντα: Πάρκινγκ σε στροφή, στη μέση λεωφόρου, σε πόρτες πολυκατοικιών, να αφαιρούνται κάδοι απορριμμάτων για να μπει το αυτοκίνητο και άλλα πολλά.
Μετά από μία ώρα περίπου και αφού μπλόκαρε το τραμ, που δε μπορούσε να παραλάβει επιβάτες, ήρθε η τροχαία να το σηκώσει.


Όπως σχολίασε ο χρήστης του Facebook Ευάγγελος Ιωακειμίδης που δημοσίευσε την εν λόγω φωτογραφία: "Δεν άντεξα και το φωτογράφησα. Δεν είναι στην Ταϊλάνδη ούτε στη Χονολουλού. Είναι στη στάση Μουσών στο Παλαιό Φάληρο. Το άφησε ο μάγκας εκεί και το ΤΡΑΜ ήταν μπλοκαρισμένο για περίπου μια ώρα μέχρι που ήρθε ο γερανός και το σήκωσε. Το αυτοκίνητο σήκωσε παιδιά ο γερανός και όχι το ΤΡΑΜ. Διόλου απίθανο να διαμαρτυρήθηκε ο ιδιοκτήτης του ΙΧ γιατί άραγε να περνάει το ΤΡΑΜ από εκείνο το σημείο?? Από κάπου αλλού δεν θα μπορούσε να περάσει?? Τι έχουν να δουν τα μάτια μας και τι θ’ ακούσουν τα’ αυτιά μας".

No comments:

Post a Comment

wibiya widget