Tuesday, March 6, 2018

Βουλή: Επεισόδιο χρυσαυγιτών κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης από Κοτζιά - Χριστοδουλίδη

«Θερμό επεισόδιο» με πρωταγωνιστές τους χρυσαυγίτες υπήρξε στην κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της Βουλής κατά την διάρκεια ενημέρωσης από τους υπουργούς Εξωτερικών Ελλάδας και Κύπρου, Ν. Κοτζιά και Ν. Χριστοδουλίδη.

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους παριστάμενους βουλευτές, ο Ηλίας Κασιδιάρης αντέδρασε έντονα στην παρουσία του μουσουλμάνου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά, απαιτώντας την αποχώρησή του.«Να βγει έξω ο πράκτορας, να αποχωρήσει ο Τούρκος», φώναζε σε έξαλλη κατάσταση.
Οι φωνές ακούστηκαν στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου με τους άνδρες της ασφάλειας να είναι έτοιμοι να εισέλθουν στην αίθουσα της συνεδρίασης. Ο πρόεδρος της Επιτροπής αποφάσισε ολιγόλεπτη διακοπή προκειμένου να πέσουν οι τόνοι.
Το σόου Κασιδιάρη προκάλεσε αντιδράσεις σε όλα τα κόμματα με βουλευτές του να υπερασπίζονται τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. «Κάνεις ό,τι κάνουν οι Τούρκοι, λες ό,τι λέει ο Ερντογάν», είπε ο Νίκος Κοτζιάς, ενώ από τη ΝΔ ο Γιώργος Κουμουτσάκος κατηγόρησε τον χρυσαυγίτη βουλευτή ότι «παίζει το παιχνίδι της Τουρκίας». 
CNN.gr
Διαβάστε επίσης

No comments:

Post a Comment

wibiya widget