Wednesday, July 25, 2018

Όταν το μυαλό καταστρέφεται: Αμβρόσιος : Ο άθεος Τσίπρας ευθυνεται για τις πυρκαγιές.



Την ίδια στιγμή που ανακαλύπτονται συνεχώς σοροί στα αποκαΐδια της φονικής πυρκαγιάς στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στη Ραφήνα, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος το «τερμάτισε», καταλογίζοντας ευθύνη στην αθεΐα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του επιτελείου του για τις πυρκαγιές και τις καταστροφές…
«Η μεγάλη πυρκαΐά ξεκίνησε από ένα κεραυνό στα Γεράνια 'Ορη! Είναι ένα καθαρό μήνυμα του Ουρανού», γράφει σε άλλο σημείο της ανάρτησης ο Μητροπολίτης, που μάλλον βρίσκεται σε παροξυσμό και παραλήρημα και συνεχίζει, απευθυνόμενος προς τον Αλέξη Τσίπρα: «Όσο περισσότερο οι Έλληνες απομακρύνονται από τό δρόμο του Θεού, τόσο και περισσότερες φυσικές καταστροφές μας περιμένουν! Τόσο και περισσότερο θα αυξάνεται το «ασύμμετρο μέτωπο», όπως επί λέξει είπεν ο  Πρωθυπουργός! ΑΛΛΑ ενώ είπε πολλά για την βιβλική καταστροφή και το ασύμμετρο μέτωπο, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ!
«Αλέξιε Τσίπρα, χωρίς τη βοήθεια του Θεού, δεν λύνονται τα προβλήματα του «ασύμμετρου φαινομένου!», συνεχίζει στο άρθρο του στο προσωπικό ιστολόγιο ο Αμβρόσιος.
«Μιά λέξη για το Θεό, δεν είπες! Μια επίκληση της Παναγίας μας δεν σε ακούσαμε νά λέγεις! Μιά ικεσία, όπως η πρόταση «Σώσε μας, Παναγία μας», θα μπορούσε να σβύσει τις πυρκαϊές σ' όλη τους την έκταση! Αίσχος, κύριε Τσίπρα, καταστροφέα της Ελλάδος!  Αίσχος! Εξ αιτίας σου η Ελλάδα μας καταστρέφεται! Εξ αιτίας σου μας συχάθηκε ο Θεός! Εξ αιτίας σου, μας εγκατέλειψεν ο Θεός!», είναι μεταξύ άλλων όσα γράφει ο Αμβρόσιος.
Αναλυτικά όσα γράφει στοπροσωπικό του ιστολόγιο ο Αμβρόσιος:

No comments:

Post a Comment

wibiya widget