Sunday, July 29, 2018

Οι Έλληνες της Μελβούρνης προσφέρουν πολλά για τους πυρόπληκτους ,αν και ...

Γράφει η








DENISE GAZIA
DIONYSIA Mousoura

Οι Έλληνική Παροικία της Μελβούρνης, (χωρίς μεγαλοστομίες και φανφάρες),  που η καρδιά της πάντα στην Αγαπημένη Πατρίδα, για μια ακόμη φορά, έβαλε βαθιά το χέρι πρώτα στην καρδιά και μετά στη τσέπη και μόνο στον Ραδιοέρανο του 3ΧΥ, έχει προσφέρει μέχρι αυτή τη στιγμή κι ο έρανος θα συνεχιστεί, πάνω από $360.000 δολάρια!
Οι περισσότεροι δε Οργανισμοί, μικροί μεγάλοι, οργανώνουν πυρετωδώς Ερανικές εκδηλώσεις ώστε είτε  από το περίσσευμα είτε, όπως  συνήθως, από το υστέρημα, να δείξουμε έμπρακτα την αγάπη και συμπαράσταση μας στους συμπατριώτες μας που τόσο σκληρά δοκιμάστηκαν με τις φονικές φωτιές!
Δεκάδες εθελοντών, άφησαν οικογένεια και σπίτι και διαθέτουν τις ώρες τους επανδρώνοντας το τηλεφωνικό Κέντρο του 3ΧΥ ώστε να μην περιμένει κανένας πολλή ώρα στο τηλέφωνο!
Ας ελπίσουμε και Ευχηθούμε, πως το τελικό ποσόν που θα σταλεί στους αρμόδιους ΔΕΝ θα έχει την τύχη του ποσού που συγκεντρώσαμε και στείλαμε λίγα χρόνια πριν με τους καταστρεπτικούς σεισμούς στα αδέλφια μας της Πελοποννήσου!
Γιατί για μας ο όρος "αδέλφια μας", είναι σωστός και ακριβής, έτσι σας νιώθουμε!
Καμία σχέση με αυτά που μας σερβίρουν οι εκάστοτε πολιτικοί που τους τιμούμε και τους προσκαλούμε ή τους δεχόμαστε εδώ και μας πασάρουν παρλαπίπες και μεγαλοστομίες και μας κρίνουν τόσο...αφελείς που νομίζουν πως τους πιστεύουμε!
DG
Σχολιάστε στο ΦΒ
Yiannis Liaskos
Πάνε τα χρήματα ...   βλ. Μολυβιάτης και Ηλεία 2007

DG
Γιάννη ΜΗΝ είσαι τόσο απαισιόδοξος. Το ανέφερα κι εγώ πιο πάνω αυτό. Όμως, πιστεύω βάλαμε μυαλό και δεν εμπιστευόμαστε  πια πολιτικάντηδες και παραγοντίσκους. Απ΄ ό,τι άκουσα από τη Ρένα ενωρίτερα, έχουν λάβει μέτρα!Οπότε, ας μην προδικάζουμε. Εγώ πάντως, ό,τι είχα τη δύναμη πρόσφερα κι ας την έχω πατήσει τόσες φορές...


No comments:

Post a Comment

wibiya widget