Friday, July 6, 2018

MOYNTIAΛ. Ανώτεροι oi Γάλλοι κέρδισαν εύκολα (2-0) την Ουρουγουάη του Σουάρες ελλείψει όμως του Καβάνι (vids)

Η Γαλλία επικράτησε της Ουρουγουάης στον πρώτο προημιτελικό του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας και προκρίθηκε στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Βραζιλία - Βέλγιο.
Οι «τρικολόρ» ήταν κατά γενική ομολογία καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και προηγήθηκαν στο 40ο λεπτό με τον Βαράν ο οποίος νίκησε την άμυνα του Ουρουγουανών και με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουν του Γκριζμάν, έγραψε το 1-0. 

Η Ουρουγουάη λίγο έλειψε να ισοφαρίσει στον 44ο λεπτό, όμως ο γάλλος τερματοφύλακας είπε «όχι» στο Κασέρες. Στη συνέχεια της φάσης, ο Γοδίν δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αφού το σουτ που επιχείρησε από πλεονεκτική θέση ήταν άστοχο.
Το τελικό 2-0 για τη Γαλλία σημείωσε στο 66ο λεπτό ο Αντουάν Γκριζμάν. Ο Γάλλος στράικερ επιχείρησε ένα σουτ έξω από την περιοχή, ο Μουσλέρα δεν υπολόγισε σωστά και η μπάλα κατέληξε για δεύτερη φορά στο δίχτυα του.
To 1-0 της Γαλλίας






.@FIFAWorldCup 🏆⚽ ΓΚΟΛ!!!! Στο 40' για τη σκοράρει με κεφαλιά ο @raphaelvarane δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του και κάνει το 0-1
⚽Μπες στο παιχνίδι, μπες στο http://fifaworldcup2018.ert.gr ⚽
Το 2-0 της Γαλλίας







.@FIFAWorldCup 🏆⚽ Ο @AntoGriezmann στο 61' σκοράρει για τη κάνοντας το 0-2 και φέρνοντας την ομάδα του ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση.
⚽Μπες στο παιχνίδι, μπες στο http://fifaworldcup2018.ert.gr ⚽

No comments:

Post a Comment

wibiya widget