Saturday, May 5, 2012

3000 Ευρώ προσφέρουν οι "αντιμνημονιακοί" για ψήφο..;



Στην περιοχή του Χίλτον ,διαχειριστής πολυκατοικίας "ψαρεύει" ψήφους για μικρό αντιμνημονιακό κόμμα.!! 
Μέχρι και 3000 Ευρώ δίνουν σ αυτούς που θα τους ψηφίσουν και μάλλιστα τα καταθέτουν  σε  τραπεζικούς λογαριασμούς το παραπάνω ποσό..
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί μας άτομο που πλησιάστηκε δήλωσε ότι είναι πολύ φοβισμένη επειδή φοβάται ότι κάτι ακό θα συμβεί στη χώρα μας..
"Δεν μπορω να καταλάβω, δήλωσε ,που βρίσκουν τόσα λεφτά τα μικρα αντιμνημονιακά κόμματα και τί σκοπό εξυπηρετούν...Σιγουρα δεν ενδιαφέρονται για το καλό της Ελλάδας"..Κατέληξε..
Αν και γνωρίζουμε τη σοβαρότητα του προσώπου που μας τηλεφώνησε δεν θα γράψουμε περισσότερα μιας και οι Έλληνες το μόνο που χρειάζονται αυτή τη στιγμή είναι να χαλαρώσουν λίγο και να σκεφτουν με περισυλλογή τί θα ρίξουν στην κάπλπη..και πιθανόν τα κούσματα εξαγοράς ψήφου να είναι περιορισμένα..
Μια γρήγορη ματια όμως στο φαίης μπούκ διαπιστώνει κανείς ότι αρκετοί φανατικοί,όχι μόνο δεν χαλαρωνουν παρά επιτίθενται με σφοδρότητα στο...δικοματισμό αλλά χωρίς να λένε ποιός θα είναι ο καταλληλος να κυβερνήσει τη Δευτέρα..
Γκρεμίστε το σπίτι...ορύονται νέα παιδιά και γέροι,αλλα δεν μας λένε τί θα βάλουμε στη θέση και  ποιός θα μας το ξαναφτειάξει έλεγε άλλος φίλος μας..


Ας ελπίσουμε ο Ελληνικός λαός θα φανει για μια ακόμα φορά ψύχραιμός και δεν θα βάλει δυναμίτη στα  θεμέλια της χωρας του.. Γιατί σίγουρα.. "άλλο ο βρεγμένος και άλλο ο πνιγμένος".Καλή ψήφο κι αν έχετε κι σεις υπόψιν ανθρωπους που πληρωνουν για την εξαγορά της  ψήφου σας...γράψτε και καταγγέιλετε..

No comments:

Post a Comment

wibiya widget