Sunday, May 6, 2012

«Έφυγε» τα ξημερώματα η Μαρίκα Μητσοτάκη


«Έφυγε» τα ξημερώματα η Μαρίκα Μητσοτάκη [Φωτό αρχείου - Eurokinissi]
Απεβίωσε τα ξημερώματα, σε ηλικία 82 ετών η Μαρίκα Μητσοτάκη, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας εδώ και πολλά χρόνια. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί, μεθαύριο Τρίτη, στις 11 το πρωί, στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στην οδό Σκουφά ενώ η κηδεία της θα γίνει την Τετάρτη στην Κρήτη σε στενό οικογενειακό κύκλο, από το νεκροταφείο του Αργουλιδέ στο Ακρωτήρι.

Νοσηλευόταν στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο

Η Μαρίκα Μητσοτάκη, άφησε την τελευταία της πνοή στις 2:30, τα ξημερώματα της Κυριακής, στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, όπου νοσηλεύονταν από τις 17 Απριλίου.
Στην Αθήνα επέστρεψε εσπευσμένα από την Κρήτη, όπου επρόκειτο να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα, η Ντόρα Μπακογιάννη, πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Η Μαρίκα Μητσοτάκη ήταν κόρη της οικογένειας Γιαννούκου και σύζυγος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη από το 1953.

Συλληπητήρια από τον πολιτικό κόσμο

Τα συλλυπητήριά της για το θάνατο της Μαρίκας Μητσοτάκη εξέφρασε η ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.
«Έφυγε από τη ζωή μια δυναμική γυναίκα. Η Μαρίκα Μητσοτάκη. Της οφείλω πολλά. Ήταν μία γυναίκα που είχε ψυχή, καρδιά και συνήθιζα να λέω ότι "είναι το πιο έξυπνο μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη". Το χώμα της Κρήτης ας είναι ελαφρύ που θα τη σκεπάσει», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
Συλλυπητήριο τηλεγράφημα προς τον κ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και την κα Ντόρα Μπακογιάννη, για το θάνατο της Μαρίκας Μητσοτάκη, έστειλε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
Συλλυπητήριο τηλεγράφημα στον επίτιμο Πρόεδρο της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη, για το θάνατο της συζύγου του, απέστειλε και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης
Τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, εξέφρασε ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών Γιάννης Δημαράς. PHGH ERT.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget