Saturday, May 12, 2012

Good Day ..Σαν κραυγή.. Ουρλιαξτε να κουφαθούν


Φωτο. skorpio71.blogspot


-Δειλοί και άβουλοι αντάμα..προσμένουν όλοι ένα θαύμα.."
Αυτά, του ποιητή, για το "χυδαίο λαό"-του Πλάτωνα...!!!!

Για τους "διορισμένους" τσοπαναραίους μας, αυτοί περιμένουν το αφεντικό για να τους πει κατα που θα σπρώξουν τα κοπάδια τους και φυσικά είναι έτοιμοι..έτοιμοι απο την ώρα που ανέλαβαν  να ακολουθήσουν την εντολή του...γιατί αλλοιώς..κούνια που τους κούναγε..

Έτσι λοιπόν αν ακούσετε μεθαύριο-όταν κανείς απο τους "εκλεγμενους διορισμένους" δεν θα φέρει ευθύνη για τα τεκταινόμενα εν Γραικία- ¨οτι τα Σκόπια ονομάζονται με τις ευλογίες του ΝΑΤΟ(και των.. δικών μας), ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ να είστε έτοιμοι να βγάλει ο ένας τα μάτια του αλλουνού γιατί δεν υπολογίσατε ότι οι πολλοί.. τσοπαναρέοι της πολιτικής δεν πλάκωσαν στη χωρα μας για να μας κυβερνήσουν καλύτερα παρά για να μας φέρουν κι άλλα μονοπάτια καταστροφής..

"Η ΕΛΛΑΣ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ" λέει ο πανέξυπνος Παπαδήμος (έκτακτος μέχρι χτες αρχιτσοπάνος) αλλα οι υπόλοιποι νεοεκλεγέντες όχι μόνο δεν κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και να κυνηγήσουν τους λύκους ...μάλλον βγάζουν και οι ίδιοι κραυγές λυκου,μπας και συμμαχήσουν με τα αγαθά ζωάκια του δάσους που οι άνθρωποι βάπτισαν ..επικίνδυνα..

Αν και κανένα σενάριο με θέμα την Ελλάδα ,τις ημέρες αυτές, δεν μπορει να ανεβεί σε παράσταση..
το μόνο που μας σώζει αυτη τη στιγμή είναι τα πρόβατα της κάθε παράταξης να εμφανιστουν στους αρχηγούς τους κι αυτα σαν λύκοι και να ουρλιάξουν μπας και φοβηθούν και απο τα ουρλιαχτά να μη μπορουν να ακούσουν τα προστάγματα του αφεντικού τους.....

Καληνύχτα σας και γκούτ μόρνινγκ μας!!!

ΑΝΤΙΠΟΔΟΣ

2 comments:

  1. Poly efstoxo scolio, me Sostes Kai epikaires paratiriseis. giorgos

    ReplyDelete
  2. ..κατι για προβατα και λυκους δεν μιλουσε σημερα κι ο Βενιζελος..;Εχω την εντυπωση οτι διαβασε το σχολιο σας. ..Ευγε.. Κρεων.

    ReplyDelete

wibiya widget