Friday, July 6, 2012

O BΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ άρχισε την ανασύσταση του ΝΕΟΥ ΠΑΣΟΚ..


Με μια ιστορική ομιλία στην Εθνική Συνδιάσκεψη και χωρίς να χαρίζεται σε κανέναν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλος  άρχισε  τη διαδικασία της ανασύστασης της Παράταξης .
Ενδιαφέρον προκαλεί και η επίθεση προς την πλευρά του Γ.Α.Παπανδρέου  ο οποίος ως γνωστόν δεν ήταν στην πρώτη συνδιάσκεψη και τον κάλεσε ξεκάθαρα να μην υποσκάπτει το νέο ΠΑΣΟΚ..


2 comments:

  1. Angelo Haritou
    ·
    Γιατι παιδια ο ΓΑΠ ελειπε??? Σε εσας απευθυνομαι ευρωπαιοι συντροφοι-σσες....Ποιος κοροιδευει....ποιον???Ε ΟΧΙ το ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν ειναι κληρονομια ΚΑΝΕΝΟΣ....Αυτοστοχαστητε και ελπιζω ο Σεπτεμβριος να μας εβρει ολους στην ιδια παραταξη...Ακομη και τα.........ποντικια που πηδηξαν απο επερχομενο ναυαγιο της 6ης Μαιου...Προχωρουμε μπροστα με ...ΣΕΙ ΗΠΑΣ

    ReplyDelete
  2. Ο Νεκροθάφτης του Κινήματος, δεν μπορεί να ανασυστήσει τίποτα. Και για να πιάσει το όνομα του Παπανδρέου στο στόμα του, θα πρέπει να το πλύνει με Άκουα-φόρτε. Καλά θα κάνει να πάρει τους παρατρεχάμενούς του και να πάει να ανασυστήσει το ΚΟΔΗΣΟ. Κάλεσε όποιους ήταν δικοί του και ακίνδυνοι και όλους τους άλλους Συντρόφους τους άφησε απ' έξω. Δεν θα του το χαρίσουμε το Κίνημα ούτε αυτουνού ούτε κανενός άλλου. Εμείς το φθειάξαμε το 1974 και είναι δικό μας. όλα τα υπόλοιπα είναι προδοσίες του ΚΟΔΗΣΟΤΗ Μπένυ, όπως πρόδωσε και τον ΓΑΠ, αλλά και την πλειοψηφία των Μελών. Το Κόμμα που οραματίζεται δεν πρόκειται να ξεπεράσει ποτέ το 1,5 με 2% του Λαού.!!!

    ReplyDelete

wibiya widget