Friday, July 6, 2012

Στηρίζουμε με την ψήφο μας την ελληνική ομάδα "SYMBIOSIS"

Καλημέρα από την Ελλάδα.

Εδώ και λίγες ώρες η ομάδα του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.)  "SYMBIOSIS" βρίσκεται στο Σίδνεϋ. Θα διαγωνιστεί με 70 περίπου  ομάδες άλλων χωρών και θα διεκδικήσει μια καλή θέση στον τελικό του διαγωνισμού «Imagine Cup» που διοργάνώνει η εταιρεία λογισμικού Microsoft.


Η ομάδα των  φοιτητών  αποτελείται από τους  Δημήτρη Μανδηλιώτη, Κώστα Τούμπα, Κατερίνα Κυπριώτη και Κική Κάζα, με μέντορα τον  Λεόντιο Χατζηλεοντιάδη,  Αναπληρωτή Καθηγητή του ίδιου τμήματος του Α.Π.Θ.



 Η ομάδα του Mertacor (από αριστερά) Κώστας Βαβλιάκης (υπ. διδάκτορας), Περικλής Μήτκας (πρόεδρος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών), Ανδρέας Συμεωνίδης (λέκτορας), Κυριάκος Χατζηδημητρίου (υπ. Διδάκτορας)    Φωτογραφία: Αλέξανδρος Αβραμίδης

Στόχος της Symbiosis είναι να βοηθήσει ασθενείς που πάσχουν από τη νόσο Alzheimer, τους περιθάλποντες καθώς και τους γιατρούς τους, μέσα από καινοτομικές μεθόδους, προσαρμόζοντας τη σύγχρονη τεχνολογία στις ανάγκες τους.
Μπορείτε να στηρίξετε ενεργά την ομάδα Symbiosis, ψηφίζοντας το video τους στο παρακάτω λινκ από τις 20 Ιουνίου ως τις 9 Ιουλίου!  
Η δυνατότητα ψήφου ανανεώνεται κάθε 30 λεπτά



Για περισσότερες πληροφορίες :


  

e-mail επικοινωνίας: 
dimandili@gmail.com
Μανδηλιώτης Δημήτρης

No comments:

Post a Comment

wibiya widget