Friday, July 19, 2013

Ψηφίστηκε το ν/σ για τη ΝΕΡΙΤ..

Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013 20:54
 
UPD:21:22
Ψηφίστηκε, εν μέσω διαξιφισμών, στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για τη ΝΕΡΙΤ.
Στην ονομαστική ψηφοφορία που προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν 260 βουλευτές. Επί της αρχής ναι ψήφισαν 155, όχι 104 και 1 Βουλευτής δήλωσε παρών. Το ίδιο αποτέλεσμα υπήρξε και σε όλα τα άρθρα, εκτός από το άρθρο 12 για τον μεσολαβητή, το οποίο καταψήφισε η Φωτεινή Πιπιλή της ΝΔ. Στο άρθρο 12 τα ναι ήταν 154, τα όχι 105 και 1 παρών.
Απών από την ψηφοφορία ήταν ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης, καθώς και όλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. 
Υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ καθώς και ο ανεξάρτητος βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ κατά δήλωσαν οι βουλευτές από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί του νομοσχεδίου, ο αρμόδιος υφυπουργός Παντελής Καψής, μεταξύ άλλων, απηύθυνε έκκληση στα κόμματα να συμβάλλουν «στην προσπάθεια που ξεκινά», ακόμη κι αν καταψηφίσουν, το νομοσχέδιο για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.
Επανέλαβε ακόμη ότι η δέσμευση που έχει και προσωπικά αναλάβει για τους 2.000 εργαζόμενους, ισχύει.
Είπε επίσης ότι τη Δευτέρα βγαίνει και η σχετική προκήρυξη και σε πρώτη φάση θα προσληφθούν περίπου 580 άτομα, τα οποία θα δουλεύουν με δίμηνες συμβάσεις που θα ανανεώνονται μέχρι να δουλέψει ο νέος φορέας.
«Αφήστε επιτέλους τους εργαζόμενους. Μην θεωρείτε τη δημόσια ραδιοτηλεόραση σημαία ευκαιρίας. Πείστε τους επιτέλους να γυρίσουν στη δουλειά τους», σημείωσε απευθυνόμενος στα κόμματα ο κ. Καψής.
Η ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ  σχολιάζει ΣΤΟ ΦΒ
Κόψτε το, επιτέλους, αυτό με την χαμηλή τηλεθέαση της ΕΡΤ, κύριοι της γαλάζιας παράταξης!
Ρωτήστε, καλύτερα, τον Λιάτσο να σας πει, πώς κατόρθωσε μέσα σε λίγους μήνες να την απαξιώσει και να καταβαραθρώσει τα ποσοστά της!
1
  • Ektoras Ioannou τι κρίμα που δεν έπαιζε τούρκικα.....εκτός κι αν ο σκοπός τους είναι να γίνει κι αυτή έτσι
    5 hours ago · Like · 1
  • ΝΙΚΗ ΤΣΕΛΙΚΑ Μακάρι να ήξεραν τί θέλουν στ΄αλήθεια!
    5 hours ago · Unlike · 2
  • Ektoras Ioannou η τηλεθέαση είναι φτηνή δικαιολογία.....αφού όλοι το ξέρουμε ότι για να κάνεις τα επιθυμητά νούμερα, συνήθως χρειάζεται και πρόγραμμα φτηνής αισθητικής
    5 hours ago · Like · 1
  • ΝΙΚΗ ΤΣΕΛΙΚΑ Σωστό είναι αυτό! Όπως επίσης και η υποψία ότι η εταιρεία μέτρησης της τηλεθέασης, που δρα μονοπωλιακά στον χώρο, "μαγειρεύει" τα αποτελέσματα... Παρ΄όλα αυτά, όμως, οι ειδήσεις και κάποια άλλα προγράμματα της ΕΡΤ είχαν πολύ καλά νούμερα πριν αριβάρει ο Λιάτσος και μαςισοπεδώσει.


Έλα, βρε Σίμο, μην ορκίζεσαι!!!
Το πιστέψαμε: εσύ, όόόχι δεν διόριζες!!!!

No comments:

Post a Comment

wibiya widget