Thursday, November 19, 2015

Καθηγήτρια λέει στους μαθητές να κάνουν μπάνιο με τα εσώρουχα γιατί τους βλέπουν οι άγγελοι

Μητέρα μαθήτριας έκανε την καταγγελία σε τηλεοπτικό σταθμό – Είχε περίεργη συμπεριφορά η κόρη μου, είπε χαρακτηριστικά 

Μητέρα μαθήτρια γυμνασίου της Λευκωσίας, κατήγγειλε σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «Σίγμα» της Κύπρου, ότι καθηγήτρια θεολόγος προτρέπει τους μαθητές να κάνουν μπάνιο με τα εσώρουχά τους, για να μην τους βλέπουν γυμνούς οι φύλακες άγγελοι τους. 
Η μητέρα της μαθήτριας είπε ότι η κόρη της είχε περίεργη συμπεριφορά τον τελευταίο καιρό, ο τρόπος σκέψης της είχε αλλάξει, κι εξέφραζε την επιθυμία να κάνει μπάνιο με τα εσώρουχά της. 

Κατόπιν προτροπής, η μαθήτρια εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της όσα η καθηγήτρια τούς έλεγε στο μάθημα των Θρησκευτικών. Την καταγγελία επιβεβαίωσαν και άλλοι μαθητές και γονείς αλλά δεν υπήρξε καταγγελία στο Υπουργείο Παιδείας. 

Ο Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης Κυπριανός Λούης μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ανέφερε ότι το υπουργείο Παιδείας, ενώ δέχτηκε παράπονα από γονείς μαθητών, εντούτοις δεν είχε επίσημη καταγγελία από γονέα για τη συγκεκριμένη θεολόγο και για όσα έλεγε στα παιδιά μέσα στην τάξη. 

Παράλληλα, ο κ. Λούης ανέφερε ότι κατόπιν πληροφόρησης που είχε από τον φάκελο της καθηγήτριας, την αρμόδια επιθεωρήτρια που επιθεωρούσε τη δράση της καθηγήτριας, αλλά και τον διευθυντή του σχολείου, υπήρχαν παράπονα που αφορούσαν γενικότερα τη συμπεριφορά της θεολόγου.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget