Sunday, December 20, 2015

Σούπερ προφυλακτικό από νερό θα καταπολεμά τον ιό του AIDS και θα αυξάνει την σεξουαλική ικανοποίηση

Ένα σούπερ προφυλακτικό το οποίο θα καταπολεμά τον HIV και θα αυξάνει την σεξουαλική ικανοποίηση θα κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά.
Το νέο προφυλακτικό κατασκευάστηκε από το Texas A&M Health Science Center και θα περιέχει αντιοξειδωτικά ικανά να καταπολεμήσουν τον HIV, τον ιό που προκαλεί το AIDS, ενώ θα είναι κατασκευασμένα από υλικό που θα βασίζεται στο μεγαλύτερο ποσοστό του στο νερό.
Σε αντίθεση με τα προφυλακτικά που κυκλοφορούν σήμερα, τα νέα προφυλακτικά, τα οποία θα κυκλοφορήσουν στην αγορά τη νέα χρονιά, είναι κατασκευασμένα από ένα ισχυρό πολυμερικό με την ονομασία hydrogel, το οποίο είναι κατασκευασμένο κυρίως από νερό.
Τα αντιοξειδωτικά που περιέχει το νέο προφυλακτικό, θα καταστρέφουν τον HIV μην επιτρέποντας την σεξουαλική μετάδοσή του.
Φτιάξαμε ένα προφυλακτικό που δεν προστατεύει μόνο από την μόλυνση με HIV αλλά τον εξαλείφει, αναφέρει ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας που δημιούργησε το προφυλακτικό. Mahua Choudhury.
"Οι άνθρωποι συνήθως λένε ότι δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικό, επειδή δεν τους παρέχει την ίδια σεξουαλική ικανοποίηση, όμως ειδικές ουσίες στο προφυλακτικό αυτό θα ενισχύουν την αίσθηση στους νευρώνες και θα δίδουν μεγαλύτερη ικανοποίηση στον χρήστη", σημειώνει ο Dr. Choudhury.
Σύμφωνα με τα στοιχεία το 2014 ζούσαν 36,9 εκατ. άνθρωποι με HIV
Newmoney.gr.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget