Wednesday, December 9, 2015

Το "ουζερί Τσιτσάνης " και τα παρατράγουδα στα Τρίκαλα.

Το "ουζερί Τσιτσάνης" και το... "πουρμπουάρ" που δεν δόθηκε !

????? ??? ???? ?????? ???? ???????:
Το

Ένα σχόλιο - καταγγελία του Κώστα Τόλη στην χθεσινή "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" που δεν είδαμε να ευαισθητοποιεί την δημοτική αρχή...

Να δώσει μια απάντηση γιατί είναι πολύ σοβαρά αυτά που καταγγέλλει...

Είναι αλήθεια λοιπόν;  Η εταιρεία παραγωγής της ταινίας αξίωσε λεφτά από τα Τρίκαλα και το Μουσείο Τσιτσάνη για να "παίξει" πλάνα από την πόλη μας όπως καταγγέλει η "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" ναι η όχι;

Διαβάστε το σχόλιο:



Ένας Τσιτσάνης χωρίς... Τρίκαλα !

Θερμή η υποδοχή και στα Τρίκαλα, στον Μανούσο Μανουσάκη που ήρθε χθες για να προβάλει δια της παρουσίας του το "Ουζερί Τσιτσάνης".

Ουδείς πάντως φαίνεται να ασχολείται σοβαρά με το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ταινία "ευνουχίζει" την ιστορία του Τσιτσάνη με την πατρίδα του.

Δεν υπάρχει ούτε ένα πλάνο που να αναφέρεται στα μέρη μας και στη ζωή του μεγάλου καλλιτέχνη και της οικογένειάς του στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι, πριν τα γυρίσματα, η εταιρεία παραγωγής της ταινίας αξίωσε λεφτά από τα Τρίκαλα και το Μουσείο Τσιτσάνη!

Και να σκεφτεί κανείς ότι πέρα από τον συγγραφέα του σεναρίου Γιώργο Σκαμπαρδώνη, ο οποίος είναι Τρικαλινής καταγωγής (από την Φιλύρα), Τρικαλινός είναι και ένας από τους χρηματοδότες της ταινίας που ζει στην Αθήνα.

Κρίμα...

Κ.Τ.







Αντιθέτως "σε πελάγη ευτυχίας οΔήμαρχος Τρικκαίων" διαβάζουμε στοtrikalanews φωτογραφήθηκε έστειλε και «δελτίο τύπου» (!!!) για την προβολή της ταινίας «Ουζερί Τσιτσάνης» στα Τρίκαλα και ειδικά έδειξε γοητευμένος από την παρουσία του Σκηνοθέτη Μανούσου Μανουσάκηστην προβολή σε Κινηματογράφο της πόλης.

Δήμαρχε, δεν είπες...
Σου άρεσαν τα πλάνα της ταινίας που... γυρίστηκαν στην πόλη;


Αναδημοσιεύεται από την Τρικαλινή ιστοσελίδα το fatsimare
To Δεξί μπακ

No comments:

Post a Comment

wibiya widget