Friday, April 22, 2016

ΑΛΙΜΟΣ.Με 14 σφαίρες γάζωσαν μπροστά στο σπίτι του επιχειρηματία και πρωταθλητή

Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας που γαζώθηκε με 14 σφαίρες στον Άλιμο
Νεκρός από μαφιόζικη εκτέλεση έπεσε ο Μιχάλης Γιατράκης έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Οι άγνωστοι δράστες εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον ιδιοκτήτη μπαρ, με 14 σφαίρες σκορπώντας την θλίψη στους δικούς του ανθρώπους.
Ο επιχειρηματίας ήταν πατέρας ενός τρίχρονου κοριτσιού και ενεργός αθλητής του Bodybuiding και μάλιστα πρωταθλητής.
Οι δράστες μετά την εκτέλεση του επιχειρηματία απομακρύνθηκαν από το σημείο με ιλιγγιώδη ταχύτητα μέσα σε ένα μαύρο τζιπ μάρκας BMW.
Στο σημείο της επίθεσης ήταν και η σύζυγος του, η οποία βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.
Λίγα λεπτά αργότερα η πυροσβεστική ενημερώθηκε για πυρκαγιά σε όχημα ίδιου τύπου, πίσω από τα κρατητήρια του Ελληνικού. Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί από την Νέα Σμύρνη, έφερε πλαστές πινακίδες, ενώ στο πορτ παγκαζ οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα όπλο Καλάσνικοφ και γεμιστήρες.
Τα ευρήματα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση στο εγκληματολογικό και αναμένονται τα αποτελέσματα.Αστυνομικές πηγές αποδίδουν την εκτέλεση του Γιατράκη πιθανότατα σε προσωπικές διαφορές. Αυτό μαρτυρά- κατά τις ίδιες πηγές- ο τρόπος που «γαζώθηκε» το θύμα. Κι αυτό γιατί οι δράστες χρησιμοποίησαν καλάσνικοφ και όχι πιστόλι, όπως γίνεται σε άλλου είδους εκτελέσεις, ενώ επέβαιναν σε αυτοκίνητο και όχι σε μοτοσικλέτες που είναι το πιό σύνηθες.
Ποιος ήταν ο Μιχάλης Γιατράκης
42χρονος ήταν γνωστός στο χώρο του Bodybuilding και είχε δώσει αρκετές συνεντεύξεις για τις διακρίσεις του. Το θύμα, ο Μιχάλης Γιατράκης, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υπόθεση ναρκωτικών, είχε φυλακιστεί και είχε αποφυλακιστεί το 2009.


Απο Tribune.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget