Thursday, April 14, 2016

Κόρινθος. ΣΟΚ.19 χρονος αυτοκτόνησε πέφτοντας απο τη γέφυρα του Ισθμού.

Συγκλονισμένη η κοινωνία της Κορίνθου από την είδηση του 19χρονου (από την Κόρινθο) που έπεσε σήμερα το πρωί από τη γέφυρα του Ισθμού!
Οι τοπικές ιστοσελίδες γρ'αφουν σχετικά
Σε προηγούμενη- σημερινή μας ανάρτηση τηςkorinthiannews.gr αναφέραμε μεταξύ άλλων: «Σε επικοινωνία της korinthiannews.gr με το λιμεναρχείο Ισθμίων μας ανέφεραν μεταξύ άλλων: «Σήμερα λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι ένα άτομο 19 ετών από την Κόρινθο βρέθηκε από αυτόπτη μάρτυρα να επιπλέει στον Ισθμό. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η υπηρεσία μας. Τα αίτια που οδήγησαν τον 19χρονο να πέσει από τον Ισθμό ερευνώνται από την προανάκριση που διενεργεί η υπηρεσία μας…»- (δείτε εδώτην ανάρτηση)
Ο νεαρός διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Στο loutrakiblog.gr αναφέρθηκε: «Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 19άχρονος αυτοκτόνησε. Φέρεται να έφτασε στην περιοχή με την φίλη του και αφού αυτή τον απέρριψε, της είπε: «Αφού δεν με θέλεις πέφτω…» και πήδηξε από τη γέφυρα βρίσκοντας τραγικό θάνατο. Μάλιστα, περαστικοί αναφέρουν ότι και η κοπέλα μόλις είδε τον φίλο της να πηδάει προσπάθησε να πηδήξει και αυτή αλλά για καλή της τύχη κάποιοι που βρίσκονταν κοντά στο σημείο την εμπόδισαν.
Οι έρευνες για να αποσαφηνιστούν τα αίτια της τραγωδίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Σύμφωνα με τους ανθρώπους του λιμενικού, η ανήλικη κοπέλα δεν είναι σε θέση ακόμα να δώσει κατάθεση, καθώς το σοκ που έχει υποστεί είναι ισχυρό».



19χρονος έπεσε από γέφυρα του Ισθμού μέσα στην διώρυγα της Κορίνθου

No comments:

Post a Comment

wibiya widget