Tuesday, April 12, 2016

Κίνημα: «Υπονομεύει την σοβαρότητα του εγχειρήματος για την Κεντροαριστερά η σημερινή εξέλιξη»

Aπό το γραφείο τύπου του Κινήματος εκδόθηκε δελτίο τύπου σχετικά με την επιτροπή για την νέα Κεντροαριστερά και τις θέσεις που δημιουργήθηκαν.
logo_redbg_vertical-new
Πληροφορηθήκαμε από τα ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης, τη σύνθεση μιας «Επιτροπής διαλόγου για τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις», στην οποία, σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, δύο θέσεις παραμένουν κενές για το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών.
Oύτε το ΚΙΝΗΜΑ, ούτε ο Πρόεδρός του εκλήθησαν και συμμετείχαν σε οποιαδήποτε συζήτηση για αυτό το θέμα, ενώ δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής και η συμφωνημένη συνάντηση του Προέδρου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, Γιώργου Α. Παπανδρέου, με την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, μετά την ανταλλαγή των μεταξύ τους επιστολών.
Ως εκ τούτου, η σημερινή εξέλιξη, εφόσον οι πληροφορίες είναι αληθείς, υπονομεύει τη σοβαρότητα και τη δεοντολογία που επιβάλλει ένα τόσο φιλόδοξο εγχείρημα και αναιρεί τις δημοκρατικές αρχές από τις οποίες πρέπει εξ” αρχής να διέπεται.
Οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, οφείλουν να απαντήσουν αν αυτές οι πληροφορίες, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget