Wednesday, February 14, 2018

Μια άγνωστη συνήθεια της Βασίλισσας Ελισάβετ έρχεται στο φως και αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα της


Βρίσκεται 66 χρόνια στο τιμόνι της χώρας, για την ακρίβεια στη βιτρίνα του πολιτεύματος της, και σίγουρα έχει εκπαιδευτεί στο να δείχνει πάντα πειθαρχημένη, συγκροτημένη και έτοιμη να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις. 
  Όμως, η βασίλισσα Ελισάβετ δεν ήταν πάντα τόσο αγέρωχη ούτε διέθετε από μικρή την αυτοπεποίθηση και τον αέρα μιας ηγέτιδας, το ύφος και το στιλ που την έχει καθιερώσει όλα τα προηγούμενα χρόνια.   
 Σε ένα νέο ντοκιμαντέρ με θέμα του τη ζωή της Βασίλισσας της Αγγλίας αποκαλύφθηκε ότι αν δεν υπήρχε μια συμβουλή της μητέρας της Ελισάβετ, τη σωστή στιγμή και για τη σωστή αιτία, εκείνη θα είχε μεγαλώσει όπως κάθε άλλο παιδί βασιλικής οικογένειας που δεν μπορεί να αντέξει τη δημοσιότητα και τα πλήθη κόσμου να εισβάλλουν στην καθημερινότητά του.    Στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ φιλοξενήθηκε συνέντευξη της Λαίδης Πεν, της κυρίας επί των τιμών και έμπιστης της Βασιλομήτορος, η οποία αποκάλυψε ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ υπήρξε ένα πολύ γλυκό, πολύ συνεσταλμένο, σχεδόν φοβισμένο παιδάκι, που μεγαλώνοντας μεταμορφωνόταν σε μία ντροπαλή έφηβη με έναν μεγάλο τρόμο: το να πρέπει να διασχίσει μία αίθουσα γεμάτη κόσμο και να παραμείνει σ' αυτήν.  
  «Η Βασιλομήτωρ το έθεσε ως εξής: της είπε ότι ήταν πολύ μικρή για να είναι γενναία, ωστόσο, υπήρχε κάτι που μπορούσε να κάνει, όχι μόνο για να το κρύψει αυτό, αλλά για να κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις. 
Της είπε, λοιπόν: "Όταν μπαίνεις κάπου, να μπαίνεις από την κεντρική πόρτα και να βαδίζεις στη μέση". Υποθέτω ότι εκείνο που ήθελε να της πει, ήταν να μην εισέρχεται οπουδήποτε απολογητικά, με το κεφάλι κατεβασμένο. 
Να περπατάς δίνοντας την αίσθηση ότι εσύ διοικείς το μέρος, σα να λες '"εγώ είμαι επικεφαλής εδώ". 
Νομίζω ότι αυτή ήταν μια πολύ καλή συμβουλή», λέει η Penn στο ντοκιμαντέρ.    
Και αν κρίνει κανείς από την υπόλοιπη πορεία της Βασίλισσας αυτά τα 66 χρόνια που γιορτάζει στον θρόνο, προφανώς και αυτή η συμβουλή λειτούργησε... 

Lifo.gr 

No comments:

Post a Comment

wibiya widget