Saturday, February 17, 2018

Ο Κουμουτσάκος συζήτησε με τον Ντιμιτρόφ «τις γνωστές θέσεις» για το όνομα των Σκοπίων – Τι εννοεί η ΝΔ;


Η Νέα Δημοκρατία στο εσωτερικό της χώρας υποκινεί σε συλλαλητήρια και υποδαυλίζει εθνικισμούς, επειδή δήθεν «κόπτεται» για το όνομα της Μακεδονίας -στην πραγματικότητα κάνει πρωταθλητισμό στην πατριδοκαπηλία και εθνικά επικίνδυνη μικροπολιτική με αφορμή το λεγόμενο «Σκοπιανό Ζήτημα»- αλλά όταν η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στο εξωτερικό και συναντιέται με τους Σκοπιανούς τότε αφήνει πέρα τα λάβαρα των Μακεδονομάχων και επαναλαμβάνει «τις γνωστές θέσεις».
Σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία αναφέρει ότι ο Τομεάρχης Εξωτερικών της, βουλευτής Β´ Αθηνών, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, συναντήθηκε το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, στο περιθώριο των εργασιών της Συνδιάσκεψης του Μονάχου για την Ασφάλεια, με τον Υπουργό Εξωτερικών της ΠΓΔΜ κ. Νικολά Ντιμιτρόφ, κατόπιν πρότασης του τελευταίου.
«Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε ανταλλαγή απόψεων για το θέμα της ονομασίας της γειτονικής χώρας», διαβάζουμε στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας και πληροφορούμαστε ότι στο ζήτημα της ονομασίας «επαναλήφθηκαν οι εκατέρωθεν γνωστές θέσεις».
Εδώ θα ήταν καλό η Νέα Δημοκρατία να πει με λόγια σταράτα στον ελληνικό λαό ποιες είναι οι «γνωστές θέσεις» που επανέλαβε.
Να καταλάβει επιτέλους τόσο η βάση του κόμματός της, όσο και σύσσωμος ο ελληνικός λαός, τον οποίο κορυφαία στελέχη της υποκινούν σε ξεσηκωμό, ποιες είναι αυτές «οι γνωστές θέσεις» στο ζήτημα της ονομασίας που «επανέλαβε» ο κ. Κουμουτσάκος συζητώντας με τον κ. Ντιμιτρόφ.
Για να πάψει επιτέλους η αχαλίνωτη πατριδοκαπηλία της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ένα τόσο ευαίσθητο εθνικό μας θέμα, οφείλει τώρα η ΝΔ να βρει το θάρρος και να βγει δημόσια και να πει ποιες είναι οι «γνωστές θέσεις» στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ που επανέλαβε ο κ. Κουμουτσάκος στον κ. Ντιμιτρόφ.

Ακολουθεί η πλήρης ανακοίνωση της ΝΔ:

«Αθήνα, 17 Φεβρουαρίου 2018
»Ο Tομεάρχης Eξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β´ Αθηνών, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, συναντήθηκε σήμερα, Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, στο περιθώριο των εργασιών της Συνδιάσκεψης του Μονάχου για την Ασφάλεια, με τον Υπουργό Εξωτερικών της ΠΓΔΜ κ. Νικολά Ντιμητρόφ, κατόπιν πρότασης του τελευταίου.
»Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε ανταλλαγή απόψεων για το θέμα της ονομασίας της γειτονικής χώρας.
»Επαναλήφθηκαν οι εκατέρωθεν γνωστές θέσεις».
TRIBUNE/gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget