Tuesday, February 27, 2018

ΣΟΚΑΡΟΥΝ τα ευρήματα της νεκροψίας για το βρέφος στην Πετρούπολη


Με τον ομφάλιο λώρο και σκοινί στραγγαλίστηκε το βρέφος, που είχε γεννηθεί λίγες ώρες νωρίτερα, ενώ ο/η δράστης τοποθέτησαν χαρτοπετσέτες στο στόμα του παιδιού για να μην ακούγονται οι κραυγές του. Αυτά είναι τα φρικιαστικά συμπεράσματα της ιατροδικαστού Σουλτάνας Μαριανού που πραγματοποίησε την νεκροτομή στο σώμα του άτυχου βρέφους, ενώ προσδιόρισε χρονικά την γέννηση και κυρίως τον θάνατο του, λίγες ώρες πριν τον εντοπισμό του, μεταξύ 00:00 και 06:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής αναζητούν πόρτα-πόρτα πληροφορίες από κατοίκους της ευρύτερης περιοχής ευελπιστώντας να φθάσουν τα ίχνη της μητέρας και τους λόγους που έφθασε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη. Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την σοβαρή υπόθεση εκτιμούν πως ο στραγγαλισμός του βρέφους, γένους αρσενικού, δεν ήταν προσχεδιασμένος αλλά κάτι στιγμιαίο και «αυθόρμητο», γι αυτό εικάζουν πως μητέρα και πολύ πιθανοί συνεργοί είναι κάτοικοι της περιοχής.
Θεωρούν πως η δολοφονία έγινε είτε σε «οικογενειακό» κύκλο, είτε σε επίπεδο συντρόφου, ενώ είναι σχεδόν σίγουροι πως υπήρχε άλλο άτομο που μετέφερε και απέρριψε την σορό του βρέφους στον κάδο απορριμμάτων. Προς το παρόν οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν δράστιδα να είναι η ίδια η μητέρα, που σημαίνει πως έχουν να κάνουν με παιδοκτονία, είτε συγγενικό πρόσωπο ή σύντροφος, οπότε πρόκειται για ανθρωποκτονία. Παράλληλα αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων κοντά στην περιοχή που εντοπίστηκε από τον ρακοσυλλέκτη η σορός του βρέφους στη συμβολή των οδών Πίνδου και Ανατολικής Ρωμυλίας στην Πετρούπολη. Σημειώνεται ότι το βρέφος εντοπίστηκε τυλιγμένο με σεντόνια και σακούλες, είχε ακόμη τον ομφάλιο λώρο και χαρτοπετσέτες στο στόμα.

1 comment:

  1. It is a very informative and useful post thanks it is good material to read this post increases my knowledge. Σταματης Ζαχαρος

    ReplyDelete

wibiya widget