Monday, February 19, 2018

Χάθηκε από φωτιά στο σπίτι της στη Χαλκιδική η δημοσιογράφος Καρολίνα Κάλφα. Τραγωδία και στο Περιστέρι. ..απονθακώθηκε ποδοσφαιριστής


Μία ακόμη απώλεια για τον χώρο της δημοσιογραφίας, καθώς την Κυριακή έφυγε από τη ζωή με τραγικό τρόπο η Καρολίνα Κάλφα, σε ηλικία 50 ετών. Η παρουσιάστρια, μητέρα ενός παιδιού, έχασε τη ζωή της σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά Νέας Ποτίδαιας, στη Χαλκιδική. 

Η αποκάλυψη έγινε από τον συνάδελφο και φίλο της, Μάνο Τσαγκαράκη. 


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής στο συμβάν επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν από την οικία και μία 76χρονη με αναπνευστικά προβλήματα. Η Καρολίνα Κάλφα είχε εργαστεί στον ΑΝΤ1 και στο ALTER, όπου παρουσίαζε τα δελτία ειδήσεων.


 Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου το θύμα πυρκαγιάς στο Περιστέρι 

Συγκλονίζουν οι πληροφορίες που έρχονται στην επιφάνεια μετά την τραγωδία στο Περιστέρι, όπου ένας ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του. Ο άτυχος άνδρας ήταν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου και σύμφωνα με τις πληροφορίες, έπασχε από άνοια, με αποτέλεσμα οι συγγενείς του να κλειδώνουν την πόρτα του σπιτιού του. Ο ηλικιωμένος βγήκε στη βεράντα, φωνάζοντας «βοήθεια», ωστόσο οι γείτονες και οι άνδρες της πυροσβεστικής δεν κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα εγκαίρως. Απ΄ όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας μένει ο γιος του, ο οποίος όμως έλειπε τη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά, γύρω στις 8 το πρωί. 



Στην Πυροσβεστική σήμανε συναγερμός και σύντομα στο σημείο έφτασε ισχυρή δύναμη που κατάφερε να περιορίσει την πυρκαγιά στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, πριν αυτή επεκταθεί και σε άλλα παρακείμενα διαμερίσματα. Όταν οι πυροσβέστες εισήλθαν στο εσωτερικό του διαμερίσματος, εντόπισαν δυστυχώς νεκρό τον άτυχο ηλικιωμένο ένοικο του διαμερίσματος στο 3ο όροφο, ο οποίος εγκλωβίστηκε μέσα στις φλόγες και δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Το διαμέρισμα καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ έρευνα διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής για να διαπιστωθούν τα αίτια αυτής της τραγωδίας.... 
mixanitouxronou.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget